Elhalasztották a The Wolf Among Us következő évadát

Szerző: xoki | 2018. May 26. | hír | 3 hozzászólás

Rossz hírrel szolgált a Telltale Games a The Wolf Among Us rajongói számára, ugyanis elhalasztották a játék 2. évadának megjelenését.

A Telltale kalandjátékának folytatása valamikor 2018 második felében jelent volna meg, de sajnos 2019-re csúsztatták. A cég hivatalos oldalán jelentette be a csúszást.
Mivel a folytatás megerősítését követően sem volt róla sok információ, sejteni lehetett, hogy nem haladnak vele úgy, ahogy eltervezték. A 2017 novemberében történt leépítéseket követően – amelynek során a dolgozók 25%-ától vált meg a Telltale Games – pedig kijelenthetjük, hogy érthető csúszásról van szó.

The Wolf Among Us
The Wolf Among Us
The Wolf Among Us
Megjelenés: 2013. October 11. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Telltale Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
matany001 avatar
A lényeg, hogy jöjjön, eszméletlen király volt az első évada. 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Persze, nehogy azzal a kevés tényleg érdekes címeikkel foglalkozzanak, kell a figyelem a sok mainstream darabra.
0
0
0
0
💬 1
revonz avatar
@susguy: Egyetértek. De biztos a kiadó tudja, hogy mi az, ami neki megéri. Eleve a játékipar bizonyos ágai sem feltétlenül a "gamerek" szórakoztatása gyanánt szarja a contentet...Több a nyerészkedő, mint azok, akik érdemben szeretnének valami maradandót alkotni... személy szerint élek-halok a The Wolf Among Us-ért, és remélem a második éved meg fogja tudni ütni az első mércéjét. Egyáltalán már csak annak is örülök, hogy lesz 2. évad.. Ha késnie kell, késsen. És csak reménykedni tudok, hogy a Telltale-nál szívüket-lelküket belerakják, ahogyan azt az első évadban tették! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció