Elhalasztották a GTA Trilogy Definitive Edition dobozos kiadását

Szerző: xoki | 2021. December 01. | hír | 7 hozzászólás

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition rengeteg hibával jelent meg, így a Rockstar Games kénytelen volt több erőforrást ráállítani a projektre, hogy minél előbb rendbetegyék a játékokat. Mivel még mindig dolgoznak rajta, a cég elhalasztotta a trilógia dobozos kiadásait.

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition dobozos változata PlayStation, Xbox és Switch konzolokra érkezett volna december 7-én, de sajnos egy kicsivel később fognak befutni. A halasztást követően a PlayStation 4-es, Xbox One-os és Xbox Series X-es változatok december 17-én, míg a Switch verzió 2022 elején érkezik majd.

A csúszás konkrét okát nem hozták nyilvánosságra, de mindenképpen kapcsolatban állhat a készülő frissítésekkel. Mivel megjelenéskor hemzsegett a bugoktól és grafikai hibáktól, a Rockstar valószínűleg csak a patchek után akarja lemezre írni a trilógiát.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Megjelenés: 2021. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Szinte ordít ez a trilógia egy remakért. A második részre kellett volna ráhúzni egy mezei remaster kiadást.
0
0
0
0
gigazte avatar
De kár, pedig mindegyik platformra meg akartam venni a dobozos változatot. 🙁 Na mindegy, akkor elköltöm a pénzt a GTA Onlineban, nem *** ki velem a Rockstar!
0
2
0
0
💬 2
TRACERHD avatar
@gigazte: XD Pár napja meg akartam venni a Lazer jet-et de mondom kurva drága és pont az e heti leárazásokban benne van. Na mondom kurva jól döntöttem hogy nem fizettem érte 6 milkát XD
1
0
0
0
gigazte avatar
@TRACERHD: Én a legtöbb dolgot így leértékelve vettem meg a játékba. Aztán amióta ott hagytam a ps4-es verziót legalább 10x adtak már 1 millió dollárt a játékhoz, majd ha rá veszem magam újra, akkor több mint 10 millió dollár vár majd a ingame, de az se mostanában lesz. 😆
0
0
0
0
carl18x avatar
Ezt a Bughalmazt ki fogja megvenni dobozás kiadásban? XD Komolyan ahhoz elégé amőba szintjén kell lenni-e az illetőnek hogy ezt jó vételnek tartja. Szerintem a legszánalmasabb lépés hogy ezt a nagy kupac lopikulát még lemezre is ki akarják dobni.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Mehetne ez a xar a zúzdába is.Legalább egy jó dolgot tennének ma játékkal,mégpedig,hogy környezetet kímélnének a nem dobozos verzió legyártásával!
4
2
0
0
💬 1
carl18x avatar
@cabus26: Ja hát online árusítják, ezt a bughalmazt nincs értelme lemezen kiadni. XD
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció