Elhalasztották a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 next-gen változatait

Szerző: xoki | 2021. October 20. | hír | 18 hozzászólás

A CD Projekt bejelentette, hogy a vártnál később számíthatunk a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 következő generációs változataira.

A CD Projekt a fejlesztőcsapatok véleményét szem előtt tartva úgy döntött, elhalasztja a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 következő generációs változatait. A játékok eredetileg idén érkeztek volna, de mivel mindkét csapatnak extra időre van szüksége, 2022-re halasztották azokat.

A friss tervek szerint először - valamikor 2022 első negyedévében - a Cyberpunk 2077 next-gen változatai (Xbox Series X/S, PlayStation 5) jelennek majd meg. A The Witcher 3 új változata pedig 2022 második negyedévében érkezik majd Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re, valamint PC-re.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PotykaPal avatar
Legalább most szóltak előre... Amúgy PC játékosként engem ez nagyon nem izgat, főleg a Cyberpunk-nál, nekem ígyis-úgyis van Ray Tracing és gyanítom, hogy konzolon nem lesz annyira szép úgyse, mint PC-n, lásd: Control PS5, Xbox Series X next gen változata (pedig 2 éves játék). A Witcher 3-mat kipróbálnám RT-vel, meg ki tudja még mit tesznek bele, de szó szerint több, mint 1000 órát raktam bele 2015. óta.
1
0
0
0
no avatar
Biztos, hogy tovább csúszik majd 2022 év végére
0
0
0
0
deadly_cross avatar
micsoda meglepetes most komolyan valaki csodalkozik ezen? eleinte ugy volt,hogy par honap lesz a PS4 verzios es Ps5 verzio kozott es mar tobb mint 1 ev es semmi,+meg1 halasztas :D
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Nem úgy volt, hogy a Cyberpunk tökéletes, az évszázad játéka? Nem értem milyen update kell ahoz.
1
0
0
1
💬 9
Legendrush27 avatar
@Mesterlovesz: Az lett volna, csak kellett volna még 2 év.
0
0
0
0
szhusi avatar
@Mesterlovesz: Attól kell nextgen update, mert nem nextgen konzolokra lett fejlesztve, hanem Pc/PS4/Xbox One, csak a backward compatibility miatt játszható nexgenen.
0
0
0
0
Larten avatar
@Mesterlovesz: A megjelenés előtt a GS kirakott egy videót, aminek kb az volt a címe, hogy miért korszakalkotó játék a CP. Na a megjelenés napján már nem volt elérhető ez a videó xD
0
1
0
0
santakigyo avatar
@Larten: Csak az a baj mindenki, szinte mindenki elfelejtette milyen ígérgetések voltak. Annyi maradt meg, hogy bugos meg optimalizálatlan, pedig ha azt nézzük mit ígértek... Jajaj.
És basszus ez el lett felejtve.Pedig merem állítani, hogy ez a játék a gamer történelem egyik legnagyobb átvertése.
1
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@santakigyo: Igazából kaptunk egy lebutított GTA-t futurisztikus köntösben RTX el, RPG elemekkel megspékelve. 20 euróért majd egyszer kipróbálom.
0
0
0
0
susguy avatar
@Mesterlovesz: Mit lehet butítani egy GTA-n?
0
0
1
0
susguy avatar
@santakigyo:
És basszus ez el lett felejtve.
Megjelenés óta szidják és emlegetik mint tökéletes példát egy túl korán megjelent játékra. Fingani nem tudnak az irodában anélkül hogy valaki valahol ne hozná fel hogy milyen rossz állapotban jelent meg a játék.
Az a "gond" hogy még így is bőven élvezhető tudott lenni sok embernek, mindenképpen került bele érték, viszont a rengeteg tartalomból jó sok minden el is lett baszarintva, ezért azokból is sokan vannak akiknek tűrhetetlen lett. Mindenképpen egy fura helyzet, de semmiképpen sem lett elfelejtve, azoknak sem akiknek amúgy ebben a formában élvezhető volt.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@susguy: Nem a rossz állapotra gondoltam. Hanem azokra a tartalmakra, bejárható területre, AI és lehetne sorolni ami végül elmaradt. Leginkabb a PS változat verte ki a biztosítékot, pc szinten a bugokat emlegetik. Pedig sokkal több is volt.
Viszont igen, jó játék, deeeeee ha egy üzletben Ferrarit ígérnek és Skodát kapok az is jó mert gurul de közel se az ígéret.
0
0
0
0
susguy avatar
@santakigyo: Ezt is beleértettem a jó sok minden elbaszarintott dologba, kicsit hülyén fogalmaztam. Volt ami bekerült de szarul, volt ami be se került.

Teljesen jogos, viszont ez attól függ kinek milyen igényei voltak. Mindenképpen megértem ha valakit mondjuk az zavart hogy nem került be "fodrász" vagy hogy nem volt fizikája a víznek, de engem a legtöbb ilyen nem tudott érdekelni játék közben, mert vagy amúgy sincs rá igényem soha (fodrász) vagy szimplán soha nem találkozok a jelenséggel (víz fizika hiánya). Egyetértek hogy gond hogy nem kerültek be, de nem volt hiányérzetem mert akkor se érdekeltek volna ha bekerülnek.

Mindenképpen elbaszták, efelől nincs kétség, viszont sok minden igenis nagyon jól sikerült benne. Nem menti fel őket egyáltalán, annyit mondok ezzel hogy a helyzet fura, mert amíg jogosan és jó sok minden miatt lehet szidni, sokaknak ugyanúgy egy nagyon élvezhető játék volt és értékelik azokat amikben tényleg jóra sikerült, amellett hogy szidják is.

Májusban adott ki a CDPR egy [LINK] posztot ("600,000,000 hours spent in-game by players", stb). Erre válaszul a játékosok sorra csinálták a saját posztjaikat amikben többek közt pont az ilyen hiányosságokkal szivatták a játékot, pl [LINK]. Ezek sokkal nagyobb viszhangot keltettek mint az eredeti poszt, rengeteg cikket is lehoztak ezekről nagyobb oldalakon. Nem lettek ezek elfelejtve 😄
1
0
0
0
Twist avatar
Csak, hogy kicsit helyre rakjam magamban.... 2020-ban úgy adták ki, hogy még 2 év kell hozzá, hogy a nextgen részbe életet lehelljenek? 😅 Az ilyeneket nem alpha buildnek vagy early accessnek hívják?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Twist: Ugyan, mostmár ha készen adsz ki egy játékot az nem izgi. Nincs roadmap, nincsenek kihasználható glitchek, nincsenek bugok amikből jó nézettséget hozó streameket lehet csinálni xD
Meg persze biztos nem azért adják ki hogy pénz legyen abból amiből eddig semmi sem volt mert csak cégen belül tesztelték 🙄
0
0
0
0
rydempz avatar
régebbi genen is eléggé sza*ul fut a cyberpunk,kiváncsi vagyok mit fognak kihozni az újból
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Ez a CDPR nem tudom mit csinál de nagyon ***ták a róluk alkotott képet.
3
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@TRACERHD: Mondjuk ez a bejelentés várható volt, így idén én nem is vártam már tőlük semmit. Ajánlom nekik, hogy a Witcher 3-t ne csesszék el! 😅
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció