Ekkorák lesznek a Star Wars Outlaws bolygói

Szerző: xoki | 2024. July 16. | hír | 4 hozzászólás

A Ubisoft felfedte, hogy a Star Wars Outlaws öt bolygójából három 4-5 perc alatt bejárható egy speederrel.

Az IGN-nek adott interjúban Julian Gerighty kreatív igazgató összehasonlította a Star Wars Outlaws bolygóinak (Tatooin, Akiva, Kijimi, Cantonica és Toshara hold) méretét az Assassin's Creed Odyssey területeivel.

Toshara nagyon közel van az Akiva és a Tatooine méretéhez; úgy gondolom, a Tatooine talán egy kicsit nagyobb. Egy suhanóval Toshara négy-öt percet vesz igénybe megállás nélkül, ami ugyan nem hangzik soknak, de ha egyszer elkötelezted magad, elég nagy mennyiségnek bizonyulhat, főleg, hogy mindig lesz majd valami, ami eltereli a figyelmedet.

– mondta Gerighty.

Elmondása szerint a fejlesztés alatt többek között nagy figyelmet fordítottak az Assassin's Creed Odyssey-re, amely különböző zónákra van osztva. Toshara területét pedig két vagy három ilyen zóna együttese teszi ki. Mivel Gerighty nem részletezte, hogy pontosan mely Assassin's Creed Odyssey zónákra gondolt, nehézkes a Star Wars Outlaws térképének méretét magabiztosan megítélni, de legalább azt biztosan leszűrhetjük, hogy Toshara, Akiva és Tatooine nagyjából egyforma méretűek, és suhanóval mindegyiknél körülbelül négy-öt percig tart majd átkelni a pálya egyik végéből a másikba. A Star Wars Outlaws - valószínűleg sokak örömére - kisebb lesz az olyan címeknél, mint az AC Valhalla, Origins és az Odyssey.

A Ubisoft nyílt világú Star Wars-játéka augusztus 30-án érkezik.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Petraaa avatar
Majdnem, de hálistennek csak majdnem előrendeltem, mert azthittem ugyan azok készítik akik csinálták a jedi fallen order-t és a survivort. Aztán néztem, hogy ubisoft.... el is dobtam az egeret. A No Man's Sky lakatlan bolygóin több az élet , mint egy ubisoft játékban. Pedig jó lenne egy hasonló életteli világot kapni mint pl a Hogwarts Legacy és az Elden Ring, mármint ezekből sem volt eddig openworld, de nekem mind a kettő tetszett/tetszik.
0
0
0
1
💬 1
TeMeRolEee avatar
@Petraaa: Én semmilyen játékot sem rendelek már elő. Túlságosan elkényelmesedtek a fejlesztők / kiadók, hogy úgyis mindig előrendelik a játékokat az emberek, függetlenül attól, hogy milyen minőségben adják ki a játékokat. Meg is látszik sajnos a kiadott játékok minőségén...
0
0
1
0
no avatar
Feltétezem ez is olyan lesz mint AC Valhalla ismétlődő küldetések nagy pályák és az egész kopár. Örülnék ha kisebb lenne a térkép tele lenne tartalommal. Gyanítom hogy olyan lesz mint egy AC csak Star Wars átültetve.
0
0
2
0
F4rky avatar
Én nem bánnám ha kisebb lenne azoknál, mint amiket manapság készítenek, a kevesebb néha több. Ubiból kinézve minél nagyobbat csinálnak annál több a repetitív sz@rság. Van 13 féle gyűjthető dolog... mindből 80-120 darabszámmal... ismétlődő miniküldik, egyetlen különbség köztük a célpont modellje... Nyilván nem csak az Ubinál találkoztam ezekkel kapcsolatban. De itt is a lényeg, hogy ne legyen igazam.
0
0
0
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció