Ekkor leplezik le az Age of Empires IV játékmenetét

Szerző: xoki | 2019. August 23. | hír | 17 hozzászólás

Adam Isgreen, az Age of Empires kreatív igazgatója korábban azt nyilatkozta, hogy valamikor ebben az évben leplezik majd le az Age of Empires IV-et. Erre a bejelentésre a jelenleg is tartó Gamescomot vagy a Microsoft XO19 eseményét tartották a legmegfelelőbbnek. Aaron Greenberg, az Xbox marketing menedzsere pedig most elárulta, hogy a leleplezésre a novemberben esedékes XO19-en fog sor kerülni.

Aaron Greenberg a német GameStarnak adott interjúja során árulta el, hogy pontosan mikor is lesz látható az Age of Empires IV játékmenete. 2017-ben a folytatás bejelentése mellé egy trailert is kaptunk, viszont abból szinte semmi sem derül ki a játékmenetet illetően. Sajnos a Gamescomon sem mutattak belőle semmit, viszont november 14-én már mindenki megcsodálhatja. November 14-e lesz ugyanis az XO19 első napja, amely egyben az Age of Empires II: Definitive Edition PC-s megjelenésének napja is. Utóbbi a Windows Áruházban, Steamen, valamint a PC-s Xbox Game Pass részeként is elérhetővé válik majd.

Az Age of Empires IV megjelenési dátumával kapcsolatban sem kaptunk információt, de remélhetőleg a játékmenet felfedésével arra is fény derül majd.

Age of Empires IV
Age of Empires IV
Age of Empires IV
Megjelenés: 2021. October 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Relic Entertainment, World's Edge
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
carl18x avatar
Na végre 😃 Elég sok idő telt el a 3 rész után. Ezért már megériheti gépet fejleszteni, remélhetőleg jól sikerült 😃 Mi durva volna ha a 1-2-3 rész korai benne lennénenek a 4. részben. 😃 És ki lehetne őket fejleszteni 😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
Hoppácska! Végre egy játék ami érdekel is... ez ritka manapság..
0
0
0
0
💬 1
lolzler avatar
@kimi100: egyetertek 😊
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Várós nagyon, ha legalább a III szintjét hozza és hangulatát akkor nagy baj nem lesz itt. Én örülök egyáltalán annak, hogy strategy jön ki, elég elhanyagolt kategória már régóta, és gyerekkorom meghatározó műfaja volt. Szerintem úgy érdemes majd elővenni ezt a játékot mint egy kisebb nosztalgia vonat, akarom mondani konkrétan : nem sok elvárással. Az AoE I DE is frissítő élmény volt számomra, ez meg annál csak komolyabb, jobb lehet.
0
0
0
0
odinx avatar
Remélem nem rontják el és jó játék lesz. 😀
0
0
0
0
no avatar
AoE3 megnyit, ctrl+c, AoE4 megnyit, ctrl-v. Kb ezt csinálták az AoE1 után...
0
0
0
0
💬 5
YoRHa 2B avatar
@Palanova: Szerintem az AoE 2 lett a legjobb 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@YoRHa 2B: ez egyértelmű kb
0
0
0
0
odinx avatar
@YoRHa 2B: A régi szép idők, amikor kőfalat építettél és pappal átállítottad az összes ellenfél harcost.😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@odinx: ja az nagy poén volt 😆
0
0
0
0
no avatar
Várós, bár még a fejlesztők is azt mondták, hogy gyenge lesz, szóval sok reményt nem fűzök hozzá 😜
0
0
0
0
💬 5
TheMenkuPocok avatar
@LordSzalko: Ezt nem is tudtam. Tényleg ők is gyengének vélik? Akkor nem is kellene próbálkozni vele..
0
0
0
0
odinx avatar
@TheMenkuPocok: Hát lehet a Heroes of Might and Magic sorsára jut, de remélem nem.😞
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Van külön egy olyan portál vagy valami ilyesmi, ahol azok a fejlesztők akikre a kiadó rossz hatással van és nem valósíthatják meg saját ötleteiket azok írnak egy kisebb szöveget, hogy mennyire nincsenek megelégedve a játékkal/kiadójukkal pontosan ezek miatt. Szerintem vissza tudnád keresni, mikor a 4. rész után kutakodtam egy kicsit elég hamar rátaláltam.

Ui.: [LINK]
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@LordSzalko: Hát ja, és elég ismerős ami mostanában történik. Sok cégen belül ez van, ahhoz nem értő emberek állnak vezetői és döntői pozíciókban. Saját tapasztalatból tudom mondani (programozó vagyok és a management egy kalap ... ).
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Hát reméljük annyira azért nem lesz rossz 😀 A 2. rész nekem nagy kedvencem bár abból is csak a felújított. De a 3. résszel sem volt semmi bajom 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció