Egyszer akár ingyenessé is válhat a Rainbow Six Siege

Szerző: xoki | 2020. February 26. | hír | 12 hozzászólás

Lehetséges, hogy a Rainbow Six Siege egy napon free-to-play játékká válik majd. A játék direktora, Leroy Athanassoff mesélt erről a PC Gamernek és elmondta, hogy a csapat teljesen nyitott az ötlet felé, de előtte van még néhány dolog, amit tisztázniuk kell.

Leroy Athanassoff állítása szerint néhány funkciót oly módon kell implementálniuk, hogy a free-to-play játék sikeres legyen. Először is például a smurfing ellen akarnak megoldást találni. A smurfing szót a játékosok akkor használják, amikor magas szinten játszó, tapasztalt játékosok új felhasználói fiókot készítenek, és alacsony szinten játszó, új játékosok ellen indulnak harcba. Olyan játékról van szó, ahol fontos a tapasztalat, ezért ezek a játékosok könnyen a földbe döngölik az újoncokat, amelyre egyébként nincs lehetőségük az elsődleges fiókjukon.

Ez már most is egy elég nagy probléma, és amennyiben semmibe sem kerül majd egy új regisztráció, a helyzet csak rosszabb lesz. Szerencsére ezt a fejlesztők is tudják, és szerintük a legjobb megoldás egy olyan rendszer létrehozása, amely néhány meccs után beazonosítja a játékos szintjét és rögtön a megfelelő rangra sorolja be őket.

A fejlesztők tehát teljesen nyitottak a játék ingyenessé tételére, hiszen azt szeretnék, ha minden játékos számára hozzáférhető lenne, de természetesen a végső döntést a Ubisoft hozza majd meg.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Megjelenés: 2015. December 01. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Remélem sosem lesz ingyenes.
0
0
0
0
no avatar
Ismerősökkel régen heti 3-4 alkalommal játszottunk.Az Operation White noise előtti szezonban vettem meg,de szerintem ez a játék egyre szarabb lett,szezonról-szezonra.Ha írsz egy ticket-et csak a sima sablonválaszt kapod,totál leszarják a hibaelhárítást.
Az tóbbi évben pedig többnyire olyan operátorok jöttek,akik már voltak védő,vagy támadó szerepben,csak kicsit mókoltak rajtuk és átskinezték.
Nokk=Vigil/Caveira hibrid,a titkosügynök majdnem egy az egyben egy védekező Ying,a legújabb karakter aki most jön majd egy fejlesztett Támadó Alibi,stb.
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Szerintem meg sosem lesz ingyenes mind addig amíg ekkora népszerűsége van. Pluszban mennek a frissítések is. Szóval a lehet az csak lehet marad.
0
0
0
0
no avatar
Multheten vettem meg :-(
0
0
0
0
Falusi15 avatar
Szerintem ha ezt behoznák kurvára sokat esne az émény a sok új játékos miatt akik kurvára nem tudnák mit hogy kell,mégtöbb csaló lenne mint most (ami még most is egy elég nagy probléma),na és persze szerver gondok.
Meg általában a free-to-play játékok az én szememben content-telen,szarul optimalizált,mikrotranzakcióval lehet csak valami érdemlegeset benne csinálni játékok de persze azér vannak kivételek de most nem sorolom inkább azt még1szer hogy ez a free-to-play ötlet legyen inkább kuka .
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Pont a héten vettem elő újra. Annyi új dolog került bele, hogy azt se tudtam mi történik körülöttem 😆
0
0
0
0
💬 5
YoRHa 2B avatar
@kolbaszkarika: #BOSGACOG 😂
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@YoRHa 2B: Sajnos a kommented is kínai, akkora a baj nálam Siege téren...😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@kolbaszkarika: Van egy shotgun az a neve h BOSG és régen egy streamer petíciót indított hogy legyen rá ACOG scope is mert messziről is lehet vele one shot olni, aztán hosszű kampányolás után meglett 😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@YoRHa 2B: Ja így már világos 😃 köszönöm!
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@kolbaszkarika: Dokkebi nek van meg még valakinek de csak 2db SLUG van benneha azt ellövöd mehet a reload inkább amolyan troll fegyó 😃
nincs mit 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
még jó h megvettem 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció