Egyhamar biztosan nem érkezik új Deus Ex-játék

Szerző: xoki | 2022. August 09. | hír | 1 hozzászólás

Amennyiben minden rendben zajlik, akkor az Eidos Montreal és a Crystal Dynamics hamarosan az Embracer Group tulajdonába kerül. Sokan abban reménykednek, hogy új Deus Ex és Tomb Raider-játék is érkezik a közeljövőben, de egyelőre csak az utóbbi a biztos, mivel korábban megerősítették, hogy a Crystal Dynamics már nagyban dolgozik a következő részen.

Az Eidos Montreal a Mankind Divided megjelenése után szüneteltette a szériát. Nem sokkal később a Square Enix tervezett Marvel-játékához vezényelte a stúdiót, melynek eredménye a 2021-es Guardians of the Galaxy lett. Az Eidos azonban nem fog azonnal visszatérni a Deus Exhez, legalábbis Jason Schreier szerint először a stúdió új IP-je érkezik majd. Ezt figyelembe véve a következő Deus Ex lehetséges megjelenése sajnos még nagyon messze van.

Egy ilyen hosszú kihagyással előfordulhat, hogy valamikor valamilyen formában egy remasterrel is előállnak, mivel az efféle megjelenések az Embracer üzletének nagy részét képezik. Az Embracer Group és a Square Enix 300 millió dolláros üzletének lezárása idén esedékes, amikor is a Crystal Dynamics, az Eidos Montreal, illetve a Tomb Raider és Deus Ex IP-k mind az Embracer Group tulajdonába kerülnek majd.

Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: Mankind Divided
Megjelenés: 2016. August 23. (PC)
Műfaj: Szerepjáték, FPS, Lopakodó
Fejlesztő: Eidos Montreal
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Axel19 avatar
Deus Ex 1 Remake jöhetne, legjobb rész volt! Warren Spector naggyá tette azt a játékot!
"Ha bárki megemlíti a Deus Ex 1-et, biztos hogy újra akarod installálni!" Menj és tedd ezt te is! :):)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció