Egy mod segítségével társunkká válhat a Skyrim-rajongó nagymama

Szerző: Pafry | 2021. May 04. | hír | 6 hozzászólás

A The Elder Scrolls V: Skyrim vitathatatlanul a valaha készült egyik legjobb RPG, rengeteg játékos a szívébe zárta a világa, a rengeteg tennivaló, valamint az egyedi atmoszféra miatt.

Nincs ezzel másképp a most 84 éves Shirley Curry sem, aki az elmúlt években egy komplett YouTube-csatornát épített fel a Skyrimre, ahova egyébként napi szinten tölt fel tartalmakat. Most pedig eljutottunk odáig, hogy egy lelkes modder immáron a játékba is beletette, így Shirley karaktere bárkit elkísérhet útja során.

A hölgy nem sokat várakozott, már el is kezdett csatornáján egy sorozatot, amelyben a saját magát megörökítő moddal játszik. Egyébként még a Bethesdához is eljutott Shirley híre, és azt biztosan tudjuk, hogy a jövőben érkező hatodik részben már alapból benne lesz egy róla mintázott karakter, ezzel is tisztelegve az öröksége előtt.

A Shirley - A Skyrim Follower Mod a Nexus Mods oldaláról már ingyenesen letölthető.

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
Megjelenés: 2011. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Most már tudom, h mi hiányzott az életemből.
0
0
0
0
no avatar
Érdekes, de nem egyedi fogás ez a rajongó bekerülése a játékba. WoW-ban is van legalább kettő NPC karakter amik játékosokról lettek mintázva...
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Palanova: Ha már belekötsz abba hogy ez nem egyedi:
Borderlands, Overwatch, City of Heroes, Dying Light, Mechwarrior Online, Eve Online, Guild Wars, stb. Még a Bethesdánál sem ez az első eset; Skyrim, Fallout 4. Esetleg ha nem csak a "rajongóból NPC" tribute-okat nézzük, akkor még nagyobb tudd lenni a lista; Star Trek Online, Star Wars Galaxies, Kerbal Space Program, Star Fleet Command, stb.

De igen, többek közt a WoW-ban is van ilyen.
0
0
0
0
susguy avatar
Ha csak eszembe jut hogy mennyire elterjedtek a különböző nude és sex modok ehhez a játékhoz... rettegek mit fog művelni a sok elvetemült tizenéves szerencsétlen nagyival.
0
0
0
0
mavman 16 avatar
Az osztálytársam nagypapája nyomta még a Skyrim-ot, csak aztán amikor kórházba került sajnos meghalt, de még ott is nyomta a telefonos game-jeit és vitt magával mini routert, hogy tudjun játszani, mert a kórházban nem engedték meg neki, hogy csatlakozzon a wifire.
0
0
0
0
no avatar
Nagyon komoly hasonlóságot vélek felfedezni a nagyi és az in-game nagyi között, szinte bármelyik NPC-re ráaggathatták volna a nevét 😆
https://i.imgur.com/W82XPDw.jpg
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció