Menu

Egy mod segítségével társunkká válhat a Skyrim-rajongó nagymama

Szerző: Pafry, 2021. május 04., hír

A The Elder Scrolls V: Skyrim vitathatatlanul a valaha készült egyik legjobb RPG, rengeteg játékos a szívébe zárta a világa, a rengeteg tennivaló, valamint az egyedi atmoszféra miatt.

Nincs ezzel másképp a most 84 éves Shirley Curry sem, aki az elmúlt években egy komplett YouTube-csatornát épített fel a Skyrimre, ahova egyébként napi szinten tölt fel tartalmakat. Most pedig eljutottunk odáig, hogy egy lelkes modder immáron a játékba is beletette, így Shirley karaktere bárkit elkísérhet útja során.

A hölgy nem sokat várakozott, már el is kezdett csatornáján egy sorozatot, amelyben a saját magát megörökítő moddal játszik. Egyébként még a Bethesdához is eljutott Shirley híre, és azt biztosan tudjuk, hogy a jövőben érkező hatodik részben már alapból benne lesz egy róla mintázott karakter, ezzel is tisztelegve az öröksége előtt.

A Shirley - A Skyrim Follower Mod a Nexus Mods oldaláról már ingyenesen letölthető.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 6
kmetovics avatar
47 napja | 2021. 05. 05. 12:08:36
#
Most már tudom, h mi hiányzott az életemből.
no avatar
47 napja | 2021. 05. 05. 09:36:24
#
Érdekes, de nem egyedi fogás ez a rajongó bekerülése a játékba. WoW-ban is van legalább kettő NPC karakter amik játékosokról lettek mintázva...
King Gizzard avatar
47 napja | 2021. 05. 05. 12:24:38
#
@Palanova: Ha már belekötsz abba hogy ez nem egyedi:
Borderlands, Overwatch, City of Heroes, Dying Light, Mechwarrior Online, Eve Online, Guild Wars, stb. Még a Bethesdánál sem ez az első eset; Skyrim, Fallout 4. Esetleg ha nem csak a "rajongóból NPC" tribute-okat nézzük, akkor még nagyobb tudd lenni a lista; Star Trek Online, Star Wars Galaxies, Kerbal Space Program, Star Fleet Command, stb.

De igen, többek közt a WoW-ban is van ilyen.
King Gizzard avatar
47 napja | 2021. 05. 05. 08:09:50
#
Ha csak eszembe jut hogy mennyire elterjedtek a különböző nude és sex modok ehhez a játékhoz... rettegek mit fog művelni a sok elvetemült tizenéves szerencsétlen nagyival.
mavman 16 avatar
47 napja | 2021. 05. 05. 07:43:37
#
Az osztálytársam nagypapája nyomta még a Skyrim-ot, csak aztán amikor kórházba került sajnos meghalt, de még ott is nyomta a telefonos game-jeit és vitt magával mini routert, hogy tudjun játszani, mert a kórházban nem engedték meg neki, hogy csatlakozzon a wifire.
LordSzalko avatar
48 napja | 2021. 05. 04. 23:28:26
#
Nagyon komoly hasonlóságot vélek felfedezni a nagyi és az in-game nagyi között, szinte bármelyik NPC-re ráaggathatták volna a nevét XD
i.imgur.com/W82XPDw.jpg


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb