Egy hibának köszönhetően kiszivárgott a Fall Guys forráskódja

Szerző: Pafry | 2021. May 17. | hír | 4 hozzászólás

A tavaly ősz egyik legnagyobb slágerjátékát, a Fall Guyst fejlesztő Mediatonic csapatának tagjai közül valaki elég nagyot hibázott a hétvégén. A legutóbbi Steames frissítést követően ugyanis véletlenül a játék komplett forráskódját is feltöltötték a játékosokkal közölt fájlok közé. Így a cím jelenleg elég kiszolgáltatott helyzetbe került a csalókkal és más rosszakarókkal szemben.

A fejlesztőcsapat természetesen rendkívül gyorsan reagált, és nemsokára le is törölték a kérdéses tartalmakat, ám valószínűleg így is rengetegen menthették le a saját rendszereikre, valamint Twitteren is terjedni kezdtek különféle bejegyzések formájában. A kérdéses mappa neve, amely a fontos C++ kódokat tartalmazta, „BackUpThisFolder_ButDontShipItWithYourGame” névre hallgatott, vagyis ez nagyjából azt jelenti, hogy „ehhez a mappához szükséges a biztonsági mentés, de a játékba ne kerüljön bele”.

A közeljövőben emiatt jelentősen megnövekedhet a csalások száma a játékon belül, amely már így is eléggé küzdött azok ellen, akik mások szórakozását akarták tönkretenni. A Fall Guys egyébként továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, a játék pedig nemrég az Epic Games tulajdonába került.

Fall Guys
Fall Guys
Fall Guys
Megjelenés: 2020. August 04. (PC)
Műfaj: Casual, MMO, Battle Royale
Fejlesztő: Mediatonic
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez egy erős rip, valaki aznap nagyon nem szimpatizált a vezetőséggel 😆
0
0
0
0
Jammokus avatar
Rengeteg játékkal megesett ez már az évek során például a metin2 teljes forráskódja is kint van a neten
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Jammokus: az más tészta 😃 az úgyse megy hacket leirással ellentétben a játék után indítod és megy 😃 pedig ismertebb hackshield volt az adott szerveren, nem az alap
0
0
0
0
no avatar
A tulajdonosváltás tükrében már nem is tűnik az eset "véletlennek".
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció