Egy hétig ingyenesen játszható az Overwatch

Szerző: xoki | 2019. November 27. | hír | 5 hozzászólás

A Blizzard ismét lehetőséget ad a népszerű, csapatalapú lövöldéjének kipróbálására. Az Overwatch próbaidőszaka tegnap vette kezdetét, amelynek köszönhetően egy hétig mindenki ingyenesen kipróbálhatja a játékot.

A trial PC-n, Xbox One-on és PS4-en is elérhető, viszont a utóbbiak esetében Xbox Live Gold vagy PlayStation Plus előfizetésre is szükség van. Nem ez lesz az első ilyen lehetőség a játék kipróbálására, de ha a korábbiakról lemaradtatok, akkor most december 4-éig ismét teljesen ingyen játszhattok a játék teljes verziójával, vagyis minden hőst és játékmódot kipróbálhattok.

Ezenfelül a játékot jelenleg kedvezményes áron szerezhetitek be, szóval ha megtetszene, akkor itt a tökéletes alkalom a megvásárlására. A trial alatt elért eredményetek és minden feloldott karakterkinézet megmarad, szóval onnan folytathatjátok majd, ahol abbahagytátok. Ezen az oldalon további információt is találhattok, ahonnan a játék kliensét is letölthetitek.

Overwatch
Overwatch
Overwatch
Megjelenés: 2016. May 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Warlordcommander avatar
Ez azt jelenti hogy jön a sok toxic játékos :/ hát azt hiszem dec4 ig nem overwatchozok 😀
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@Warlordcommander: Na igen, mert amúgy csak katolikus szűzlányok szoktak játszani akik folyamatosan egymást és az ellenfelet dícsérik 😆
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Plusz odafordítják a másik orcájukat is. És csak kenyérrel dobnak vissza.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Igaz néha van pár idióta de én legtöbbször nem találkozuk velük. Lehet mert én vagyok a toxic 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció