Egy héten át több mint 700 játék ingyenesen kipróbálható a Steamen

Szerző: Pafry | 2021. June 16. | hír | 6 hozzászólás

A mai naptól, vagyis június 16-tól kezdve több mint 700 játék demó változatát lehet kipróbálni a Steam platformján a Next Fest jóvoltából, és ezek között rengeteg gyöngyszemre lelhetünk, ami felkeltheti az érdeklődésünket. Az indie piac egyre szélesebb körben hódít a játékiparon belül, ez pedig a kínálaton is erősen megérződik: a felkínált játékok jelentős része egy-egy kis fejlesztőcsapat munkája.

Így tehát az E3 eseményei után is bőven van mivel lekötnünk magunkat, főleg, hogy több, a nagy videojátékos konferencián bemutatkozott indie cím is elérhető lett demó formájában. Az akció egy héten keresztül, június 22-ig tart, érdemes lehet tehát kihasználni a rendelkezésre álló időt. A kipróbálható játékok teljes listáját a hivatalos oldalon tudjátok végigböngészni.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Lehet találni egész kellemes alkotásokat indie-k szempontjából, ezen kívül a NARAKA-nak örülök hogy újra lehet tolni megjelenés előtt, elég várós cím.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Ingyen ad valamit a steam? Ilyen is ritkán van :C
0
0
0
0
💬 1
P a i n avatar
@Zsoltiv0: Nem ritka, csak nem követed, hogy mikor mit adnak ingyen a platformon😃 Most például ott a Tell Me Why vagy a Museum of Other Realities amit ingyen adnak.
0
0
0
0
xCube avatar
A cikk címe enyhén félrevezető lehet azoknak, akik nem ismerik ezeket az eseményeket, de legalább az első mondat helyreteszi a dolgot.
0
0
0
0
💬 2
Techthomas avatar
@xCube: Inkább a 2.dikk 😆
Nekem a Limbo az egyetlen ami ebbe műfajba tetszett bár az nagyon is. 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@xCube: Igen, nekem is egyből ez volt a gyanúm. Aztán meg inkább azon csodálkoztam, hogy miért nagy szenzáció, ha a játékok demo-ját ingyen lehet kipróbálni. Bár gondolom azért különlegesség egy kicsit, mert olyan játékokat is ki lehet próbálni, amik nem annyira ismertek.

Szerintem alap kéne legyen, hogy minden játéknál legyen demo. Legalább arra jó, hogy nagyjából lássa az ember, hogy hogyan futna az adott játék a gépén.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció