Egy extraction shooter lesz a többjátékos Far Cry

Szerző: xoki | 2023. October 28. | hír | 3 hozzászólás

Az év elején megtudtuk, hogy a Ubisoft két új Far Cry projekten is dolgozik, melyek közül az egyik természetesen a következő egyjátékos rész, a Far Cry 7 lesz. Azonban egy többjátékos spin-off is készül, és a legfrissebb információk alapján egy extraction shootert fogunk kapni.

Az extraction shooter műfaj népszerűsége folyamatosan nőtt az elmúlt években, bár közel sem olyan mértékben, mint a battle royale-é. Az extraction shooter műfaj lényegében a zsákmányszerzésre, gyors és nagy területű PvP, PvE vagy PvPvE játékra fókuszál. A legnépszerűbb példa az Escape from Tarkov, de az olyan játékokban, mint a Call of Duty is láthatjuk, illetve egy népszerű streamer, Dr. Disrespect egy saját stúdiót hozott létre annak érdekében, hogy elkészítse saját változatát.

Az Insider Gaming forrásai szerint a többjátékos Far Cry projekt, amelyet belsőleg Project Maverick néven emlegetnek, szintén egy extraction shooter lesz. A játék állítólag Alaszka kitalált változatában fog játszódni, és a játékosok fő feladata pedig a nyersanyaggyűjtés lesz, hogy túléléshez szükséges eszközöket készíthessenek. A jelen állás szerint elhalálozás esetén a teljes felszerelés elvész és minden kezdődik elölről.

Sajnos a megjelenési dátumról nem sok információnk van: a kiadó állítólag 2024-re tervezi a tesztidőszakot, a megjelenést pedig 2025-re.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
Szerintem jómagam és egy páran megleszünk az extraction shooter multi nélkül is. Nekem FC5 után valahogy laposnak tűnt a legutóbbi rész is. Nem igazán tudott "forradalmi" újdonságot felmutatni.
Hozta a kötelezőt azt kész.
1
0
0
0
💬 2
pcboy avatar
@Dwight Schrute: Sajnos még az sem, mert azt lehetett megjegyezni rá, hogy ugyan az csak jobb grafikával.
1
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
@Dwight Schrute: Hunt: showdown akarja meglovagolni most az extraction irányt. Peak 25 ezren tolták steamen, csak ugye azt nem ismerik sokan, de valszeg így maga a játékmód kicsit elterjedtebb lehet.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció