eFootball: játékmenet-videó érkezett a néhai PES újdonságairól

Szerző: Pafry | 2021. August 27. | hír | 17 hozzászólás

A PES idáig talán a legjobb alternatívát jelentette azok számára, akik már belefáradtak a FIFA-játékok mechanikáiba, és a focinál maradva valami újra vágytak. A Konami játéka szerencsére nem vész el, csak átalakul, hiszen idén ősztől kezdve eFootball néven kereshetjük a népszerű futballjátékot, amely ráadásul ingyenesen elérhető lesz bárki számára. Most pedig a fejlesztők végül a játékmenetet is leleplezték.

Az eFootball az őszön belül egyelőre még ismeretlen megjelenési dátummal rendelkezik, viszont annyi bizonyos, hogy mikor megérkezik, csak egy váz lesz tulajdonképpen, lecsupaszított lehetőségekkel, amelyre a fejlesztők a későbbiekben pakolják majd az új tartalmakat.

Új passzolási, lövési és cselezési technológiák kerülnek majd a játékmenetbe, PS5 esetében pedig maximálisan ki lesz használva a DualSense kontroller haptikus visszajelzési formulája, azaz érezni fogjuk a passzok erejét, a rúgások pillanatát, a labda érkezését a megfelelő irányból, tehát a next-gen PlayStation tulajok örülhetnek ennek elsősorban.

Az eFootball minden nagyobb platformra érkezik majd, PC mellett Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 konzolokra, a jövőben pedig Androidra és iOS-re egyaránt meg fog jelenni.

eFootball 2024
eFootball 2024
eFootball 2024
Megjelenés: 2021. September 30. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport
Fejlesztő: Konami Digital Entertainment
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Kifelejtették az árnyékokat?
1
0
0
0
💬 3
wgeorge85 avatar
@SuperPuma: Jobban fog menni gyengébb GPU-kon is. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@wgeorge85: Van, hogy nem. Már régóta nincs optimalizálás teljesítmény kritikus részeknél
1
0
0
0
santakigyo avatar
Kár érte, jó ügynök volt.
2
0
0
0
💬 1
Csicso avatar
@santakigyo: Nem látok ezen semmi pozitívumot, bár ne nekem legyen igazam.
1
0
0
0
AdmIIIral avatar
Nem győzött meg sajna. Remélem a gameplay legalább javul valamit (na meg a szerverek), bár az, hogy csúszkálnak a pályán a játékosok, mint ami a fifában is van.... Grafika meg reméltem, hogy csak vicceltek az első videókkal, de valami hitványul néz ki. Maguk alatt vágják a fát a Konaminál. Minden szériájukat le akarják építeni vagy micsoda? Érthetetlen számomra.
1
0
0
0
💬 2
norbi6 avatar
@AdmIIIral: Nekem is ebben volt minden bizadalmam, hogy elvileg 2 évet dolgoztak rajta. Végülis akkor most én nem értem mit csináltak itt az elmúlt 2 évben. Mert amit mutattak az nem nagy dunszt és ráadásul megjelenéskor még tartalom sem lesz.

De akkor 22-ben sem fifa sem pes nem játszik, majd. Első évem lesz, hogy egyáltalán egyikkel sem fogok játszani.
1
0
0
0
AdmIIIral avatar
@norbi6: Fifát a 20 felénél letettem, mert csak idegileg gallyra vágott, de vártam, hogy talán idén kitolják pc-re is a next gen változatot, ami adhatott volna valami bizakodási okot(🙄), de nem történt meg, illetve gondolom a csalók ugyanúgy nem lennének szűrve.

Tényleg nem akarom temetni még az eFootball-t, hiszen még nem jött ki. Minden majd az első próbáknál dől el, de ez a marketing (ami nincs), meg amiket fentebb is leírtam, meg amiket eddig láttam eléggé aggasztóak.
0
0
0
0
gigazte avatar
A beginner nehézségen bemutatott trailer amivel promózzák a cseleket, és a szereléseket az vicc kategória. XD Emellett sikeresen lebutította a Konami az Unreal Engine-t... Rá se ismerni, olyan szar! 😅
0
0
0
0
19ati93 avatar
Szerintem nagyot húztak azzal hogy ingyenes lesz. Sosem volt olyan népszerű mint a FIFA.
Hátha most szereznek egy kis lendületet. :D Kiváncsian várom mi sül ki belőle.

https://i.imgur.com/WADOzUW.jpg
0
0
0
0
💬 4
LightLeach avatar
@19ati93: na várjvárj...
Ugyanaz lesz ingyenes ami eddig is az volt a Lite verzióval, csak most majd minden egyes modulért külön kell fizetni pluszba. Ha egy teljes értékű játékot akarsz magadnak akkor gyanítom sokkal drágább lesz mint eddig.
Úgyhogy ha kicsit a dolgok mögé nézünk csak több bőrt húznak le ugyanarról.
1
0
0
0
gigazte avatar
@LightLeach: Konamitól nem kell várni semmit. 😅
1
0
0
0
19ati93 avatar
@LightLeach: Ja hogy nem a full game lesz akkor ingyenes? hmm xd
0
0
0
0
LightLeach avatar
@19ati93: bizony nem, az online rész ingyenes lesz, ami eddig a lite volt. Gyakorlatilag a megjelenés napján egy online játszható demot kapunk.
És minden egyes tartalom ami jön hozzá idővel (igen pl a master league is) azért külön-külön modulonként kell fizetni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció