Ebben a hónapban visszatér a Night City Wire

Szerző: xoki | 2020. November 15. | hír | 54 hozzászólás

Eddig úgy tudtuk, a negyedik Night City Wire lesz az utolsó, ellenben a Cyberpunk 2077 legfrissebb halasztása miatt a cég úgy döntött, ebben a hónapban sort kerítenek az esemény ötödik részére.

A Cyberpunk 2077 sajnos már biztosan nem fog november 19-én megjelenni, hiszen a cég december 10-ére halasztotta azt. Hogy egy kicsit könnyebbé (vagy még nehezebbé) tegyék a várakozást, a CD Projekt Red felfedte, hogy november 19-én a játék helyett egy újabb Night City Wire livestreamre számíthatnak a rajongók.

Az új epizódban Keanu Reeves karaktere, Johnny Silverhand kapja majd a főszerepet, és a hivatalos bejelentés alapján valami nagy dobásra készülnek, amely remélhetőleg nem egy újabb halasztásról fog szólni, hiszen most már tényleg bármi megtörténhet.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 54
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TikoTime avatar
Ez a játék fog változtatni valamit? Miert olyan nagy szám? 2004 HL2,
2007ben az MW nagy szám volt, vagy a W3WildHunt, GtA4... De ez miért?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@TikoTime: Azok amiket felsoroltál miért voltak jók? Azért mert jó játékok voltak! Vagy a történet vagy a játékmenet volt jó, vagy mindkettő! Mivel még nem jött ki a Cp így mi se tudhatjuk mi lesz benne erős, mindenképpen ígéretes játék!
0
0
0
0
BenuGT avatar
@TikoTime: Én se értem miért olyan nagyszám 😃 Engem pl teljesen hidegen hagy ez a játék. De kinek mi. 😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
En nem banom hogy csusztattak osszesen par honapot... A W3-nal is megerte a tobbszoros csusztatassal inditas, picit tovabb varni ra. 😀
0
0
0
0
xheynor avatar
nem értem ezt a negativitást, én előrendeltem a gyűjtői kiadást már tavaly júniusban, és azonkívül steamen is előrendeltem, és nem zavart egyszer se, hogy halasztaniuk kellett a játékot, főleg a mostani kialakult helyzetre tekintettel érthető is, inkább dolgozzanak rajta és javítgassák amennyire lehet, mint hogy bughalmazt adjanak ki a kezükből, és utólag kapja meg a javítások nagy részét..
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@xheynor: A legtöbb ember csak szimplán beállt a haterek sorába és divatból elkezdte szidni, és persze sok ember szimplán képtelen felfogni hogy nem jókedvükből halaszgatják a játékot! De ha meg hibásan jön ki egy játék azon megy a gyűlölködés, nincs jó döntés! 😊
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Talán ha nem betonfixre ígérgetnének mindent a PR részlegen, nem lenne ez.
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Ez a divat haterkedés nem a PR részleg hibája, tény hogy ***ták de ettől még nem kell mindent leszólni! Meg hát ez a szidjuk össze-vissza a késések miatt őket mert az a menő, meg hirtelen mindenki játékfejlesztő lesz, illetve cégvezető, mert ugye mindenki jobban tudja hogyan kell megoldani ezeket a helyzeteket! Szerintem elég szomorú hogy ma már azért kell mentegetőzniük hogy késni fog a játék a minőség miatt, mert az a megszokott hogy inkább legyen kész aztán majd úgy is megpatcheljük! Valószinű igy is lesznek bugok benne, de legalább próbálkoznak és saját kárukra próbálnak tovább törekedni a minőségre!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Mert kinek a hibája az, hogy nem kommunkikálja le rendesen a dolgokat a fejlesztő részleggel?
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Félreértetted! Az hogy nem kommunikáltak rendesen és nyitott szájjal mentek a f@sz erdőbe az a cégen belüli rossz kommunikáció volt, ergó a PR részleg hibája! De az hogy a játékkörül kialakult egy divat utálat, mert hogy minden ami Cp az rossz, legyen az akármiii, na az nem a PR részleg hibája! Hozzáteszem hogy ha nem lett volna 2 késés az Októberi incidens előtt akkor valószinű fele ekkora felháborodás lett volna, csak hát sok embernél igy tette be a kaput! De ettől függetlenül én még mindig a "naiv" párti ember vagyok mivel hiszem hogy a játék jobbátétele miatt csúsztattak,és kétlem hogy ezért járna nekik az utálat, legalábbis egy normális világban nem utálnak azért ha jobb dolgot szeretnél kiadni a kezeid közül! 😊
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Ne tereljük a szót. Itt a Cyberpunk a téma és nem a többi címük. Azt el kell fogadni, hogy vannak a címnek/kiadónak ellenszenvesei Spoiler!
Mondjuk valljuk be egy részénél ezt a bígott CDPR párti harcosok váltották ki, akik szerint ez a legeslegjobb fejlesztőbrigád és ez az évezred nagy címe, úgy, hogy még meg sem jelent
és vannak természetesen pártolói is. Azt is el kell fogadni, aki nem tűri már a harmadik ilyen halasztást és visszamondja az előrendelést. Az is teljesen oké, hogy más pedig továbbra is töretlen lelkesedéssel várja és reméljük még idén mindenki meg is kapja azt, amire vágyik. Nekem mondjuk ez a véleményem. Pont ugyanolyan komikus, mint amit anno a Rockstar csinált a Take-Two nyomása miatt.
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Jó jó! De ki tereli a szót? Szép és jó hogy aki nem tűri az visszamondja, de akinek elő sincs rendelve annak nem mindegy? Felé nincs kötelezettsége a kiadónak, és én értem hogy ilyenkor jön az hogy hát de a fogyasztó a fogyasztóóó, de azért na...ne a nyúl vigye a puskát! Én előrendeltem a játékot, szomorú voltam amikor halasztottak de mégse küldtem el őket a k@rva anyjukba...sajnos a lónak 2 oldala van és nézőpont kérdése hogy melyik a rossz! De szerintem komédiába illő amikor olyan emberek akik kinem állhatják a CDPR-t és a CP-t sorra járják a CP-s cikkeket valamit odaböfögve "divatból", és persze ilyenkor felmerül a kérdés miért rosszabb az az ember aki isteniti a játékot és dicséri, mint az aki szidja...holott ő is annyit látott a játékból mint a másik! Egy szó mint száz szerintem nem normális dolog ez a felesleges gyűlölet,és valahogy abba se látok logikát hogy az istenek játékát akarjuk, de a halasztás már nem fér bele!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Ez még mind semmi egy átlagos autós fórumhoz képest. Ez is ugyanúgy jelen lesz minden játéknál. Itt nagy a hype, sok lesz a toxic komment is. A CDPR iránya felé ennyi az ellenvetésem, amit írtam Spoiler!
Na meg persze az is ellenszenves, hogy azért csúszik az összes platformra, mert az egyik konzolos változattal van gond, noha ha a PC-s verzióvla lennének gondok, attól a konzolokra már valószínű kiadták volna. Persze nem tudom a mennyi a valós alapja ennek, de PC-s szemszögből ez is lehet egy kis ellenszenv...mondjuk itt pont a Rockstar/Take2 a bűnbak
, a keménymag rajongók felé pedig az, hogy nekik minden más kiadó/cím maximum csak másodhegedűs lehet. Egyelőre csak az áll vitán felül, hogy valóban ez a legjobban várt játék világszerte. Olyan, hogy valami a legjobb játék, az nettó hülyeség (már csak azért is ugye, mert nem mindenki egyforma)
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Lehet hülyeséget mondok de én úgy tudom hogy nekik pont a PC az elsődleges platform! Legjobb játék tény hogy úgy nincs ahogy sok ember elképzeli, de korszakalkotó játékok bizony vannak...és most pár ember megdobálna de ilyen volt a Witcher 3 is akárki akármit mond, nem hozott új dolgokat, de amit hozott azt jól csinálta...lehet naiv igy kijelenteni de én úgy érzem hogy most a Cp is ilyen lesz!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Anno a Half-Life 2 volt, amin ámult bámult a nép. Mondjuk az szuper realisztikusnak tűnt 2004ben. Na meg a GTA SA, de az már szerintem lassan a világörökség része lesz.
Megjelenéskor minden kifog derülni. A korszakalkotás már über nehéz lesz. Talán az egyetlen újdonság az elmúlt időszakban a BattleRoyal, de abból is szerintem a Warzone az első olyan, ami igazán élvezhető tud lenni.
Mindenesetre már remélhetőleg meg fog jelenni gond nélkül decemberben a program. Lehet lesz jó hír is és másfél hét után már megy a preload.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@xheynor: Amúgy ilyenkor a szajré is csak megjelenés után jön meg? Gondolom már kézzel fogható kópiát nem tartalmaz a csomag.
Spoiler!
Nekem anno a Driver: San Fransisco gyűjtői kiadása kellett volna
0
0
0
0
xheynor avatar
@SuperPuma: nem tudom biztosra még, de hamarosan esedékes lesz, hogy utána fogok érdeklődni ahol előrendeltem, mivel eddig csak foglaló lett kifizetve, és a fennmaradó összeget a termék érkezésekor kell fizetni.
0
0
0
0
carl18x avatar
Visszatér hogy bejelentse a halasztást! 😃 Mondhatni igy talán könyebben lenyelik az előrendelők! 😃
0
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@carl18x: Te ezt meg kiszivtad az ujjacskaidbol a tobbi okoskaval eggyutt! 😆 😂 Csak nehogy aztan te is velunk eggyutt kezdd el jatszani most decemberben.. 😉
0
0
0
0
carl18x avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Engem nem érdekel a Cyberpunk 77! 😃 A GTA 6 annál inkább! 😃
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát csak remélem, hogy nem valami ordenáré spoiler lesz, a meglepetés.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Hmm meg sem lepne ha bejelentenék hogy "Tekintettel a rengeteg visszamondott előrendelésre meg a halálos fenyegetésekre, úgy döntöttünk hogy rák*rjuk a Denuvot a játékra, had egye a penész pár hétig/hónapig azokat akik nem veszik meg ja és amúgy is majd csak 2021 Február 17-én jelenik meg haha kurwo. Addig is itt van Keanu Reeves"
0
0
0
0
no avatar
Halasztásról szóló hírre számítottam, ez így elég sad 😶
0
0
0
0
💬 4
xoki avatar
@LordSzalko: Valami sárga hátteres képet kellett volna választanom 😶
0
0
0
0
no avatar
@xoki: Majd a következőnél, lassan úgy is újra benyögik 😜
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@LordSzalko: Már alig várod, igaz? 😆
0
0
0
0
no avatar
@Rocky12: Hát persze, utódom majd örökli az előrendelésem 😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Annyira azért nem egyértelmű a tweet alapján, hogy nagy dobásra készülnének.
Ha mégis, nem tudom mi lenne nagy dobás, ennyivel a megjelenés előtt. TPS mód? Azért azóta sírnak sokan, amióta kiderült hogy FPS lesz. Akkor azzal zárták rövidre a témát, hogy az animációk a belső nézethez készültek, szóval fakd a külső nézet. Azóta viszont sok idő eltelt.😶
0
0
0
0
💬 18
Twist avatar
@kolbaszkarika: A legnagyobb talány, hogy mi értelme a karakter generálásnak (kinézet tekintetében ofc) egy fps-nél?
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Twist: Én úgy tudom, hogy lesznek in game átvezetők ahol látod, a karakter külsejét.
0
0
0
0
Twist avatar
@zsiroslangos: Én is hallottam, de aztán olyasmit is, hogy mégsem lesz benne.... fene tudja már követni.
0
0
0
0
gigazte avatar
@zsiroslangos: Egyszer azt nyilatkozták, hogy az átvezetők is fps módban lesznek, szóval ez is gyufa. 😆
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@gigazte: Akkor le vagyok maradva mint a borravaló. 😜
0
0
0
0
gigazte avatar
@zsiroslangos: Ez elég régen volt, szerintem még az év elején. 😃
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Nem gondoltam volna, hogy a delay-en rágódás után a TPS/FPS ismételten téma lesz, remélem megint elkezdenek veszekedni ezen 😆
0
0
0
0
Twist avatar
@LordSzalko: Nálam nem vitatéma, csak egy hatalmas facepalm, ha csinálnak egy RPG-t, szeméyre szabható kinézettel, amit nem fogsz látni csak a karakter létrehozásánál 😊
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Nekem igazából mindegy, biztos lesznek jelenetek ahol külső szemmel látható a karakter. Másképp nem hiszem, hogy akkora hangsúlyt fektettek volna a testreszabásra, de egy percig sem szomorkodnék, ha teljesen ignorálva lenne a játékból, rpg mondjuk nem nézet függő, maximum minimálisan hozzáad. Szerintem kegyetlenül szét lesz modolva a game idővel, szóval elképzelhető hogy megoldják a sokak által várt TPS módot.
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Kicsit engem is zavar, de végülis nem ezen áll, vagy bukik egy játék! 😃
0
0
0
0
no avatar
@Twist: RPG ergó a karakteralkotás kb az alapköve, akik játszhatták kiemelték hogy sok helyen láthatjuk a karakterünket szóval kétlem hogy értelmét vesztené a custom karakter!
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@ahaaa:
RPG ergó a karakteralkotás kb az alapköve

Ez így nem igaz. Egy rakás a legjobb szerepjátékok közül fix karakterekkel dolgozik. Witcher, etc...
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Én ezt értem de csak ird be a google-ba hogy "RPG" és a listát amit kidob szépen nézd át, a játékok nagyon nagy része nem fix karakterrel operál, az RPG lényege a karakteralkotás, a karakterpontok elosztása, és magába a nevébe is benne van "Role-playing" ergó szerepjáték...na most ha saját karaktert alkotsz akkor a legnagyobb a szerepjáték factor!
0
0
0
0
Twist avatar
@ahaaa: Értem mire gondolsz, de sajnos kiemelték, hogy nem lesz a játékban külső nézet, vagy olyan jelenet, ahol láthatnád a karaktered. Ilyen szempontból teljesen értelmetlen, hogy személyre szabhatod.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Igazából neeem, szimplán a lehetőség hogy custom karaktered lehet már pozitiv dolog, és látni is fogod csak nem úgy mint az megszokott a játékokban! Én amondó vagyok hogy az only fps nézet elég hangulatos, a karakter customizáció meg majd eldől mivel nekem az alap férfi V elég szimpatikus! 😆
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Twist: Pontosan. Engem ezert is hagy hidegen. TPS lenne benne venném is meg.
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Nem szeretem az FPS jatekokat. Durva hogy nem hallottal meg ilyesmirol.
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Jaja ugyan az a kettő 😆

Ha mar te valosaghoz hasonlitod akkor TPS miert van benne mikor vezetsz? Lol ez a keszitoktol kreativ dontes volt, van akinek bejon nekem nem. Doom-ban okes, de itt nekem nem adja. Karaktered nem is lstod majd 😃 mi ertelme a hatalmas testreszabasnak?
0
0
0
0
Twist avatar
Amíg van miből wire anyagot gyártani, addig halasztani is fognak. Kíváncsi vagyok meddig tudják még fenntartani a hype-ot 😊
Ha nem egy újabb halasztás lesz a nagy hír akkor mi? Platinára nyomták az aranylemezt? 😆
0
0
0
0
💬 7
ben_aloha avatar
@Twist: Rózsaszín verbatimra.. 😃
0
0
0
0
Twist avatar
@ben_aloha: Bezzeg mikor még 3.5"-ös floppyn hordtuk haza a koleszból a duke nukem-et.
0
0
0
0
Fenimor avatar
@Twist: Én anno 3M 5.25-esekre másoltam az akkori gamákat, és hordtam ki a mára csak szépemlékű városligeti Petőfi Csarnok (Pecsa) szabadtéri bolhapiacára - régi szép idők!😀
0
0
0
0
Twist avatar
@Fenimor: Én azzal csak a C64-nél találkoztam... Bár volt egy olyan meghajtóm a régi 386-osomban, emlékszem, hogy a basic programokat akartam valahogy áthúzni.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Twist: Ne adj nekik ötleteket. Kitalálják, hogy ezüst TDK-ra másolják. Akkor meg azért fog csúszni, mert a 58732 flopiból 4322 CRC hibás
0
0
0
0
Twist avatar
@SuperPuma: Na igen, mindig volt pár ami nem bírta a buszozást 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Twist: Főleg ha az egy programozói diplomamunka része volt még a 90-es években és csak azért kellett visszafordulni, hogy újra felmásold 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció