EA Play 2019: elmarad a sajtókonferencia

Szerző: xoki | 2019. March 08. | hír | 2 hozzászólás

Az Electronic Arts 2016 óta tart saját előadást az E3 előtt, viszont az idei kicsit eltér majd a megszokottól. Ez lesz a negyedik E3-as rendezvény, amelyen nem fog direkt részt venni a cég - mellesleg idén a Sony sem lesz jelen -, de természetesen az EA Play ismét megrendezésre kerül.

Az EA Play nem más, mint az EA saját, az E3 előtt megtartott rendezvénye, illetve sajtókonferenciája, ahol értelemszerűen csak a kiadó játékai kerülnek reflektorfénybe. A 2019-es EA Play június 7-én veszi majd kezdetét és kiderült, hogy elmarad a cég sajtótájékoztatója, ugyanis annak helyét több livestream veszi majd át. Erre a show első két napján fog sor kerülni, ezzel teljesítve a játékosok elvárásait, mely szerint több játékmenet lesz látható, illetve betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé is. Az EA szerint idén a beszédet a játékok váltják majd le, és az eseményen elsősorban a közösségre, valamint az általuk kedvelt játékokra fognak fókuszálni.

A cég a korábban említett élő streamek alatt fogja bemutatni az új játékait, illetve ekkor számíthatunk majd újdonságokra is a már ismert címeikkel kapcsolatban. Az EA Play fanfest lesz a játékmenetek bemutatásának helye, illetve a fejlesztőkkel való beszélgetésekre is itt kerül sor. Az idei eseményen valószínűleg bejelentik majd a következő Need for Speed játékot, látható lesz a Star Wars Jedi: Fallen Order - amelyet még az EA Play előtt bemutatnak majd április folyamán -, és valószínűleg az Apex Legends új tartalmairól is itt rántják le a leplet. Az Anthem jelenléte kérdéses a fogadtatása után, de ha az EA nem mond le róla, akkor valószínűleg itt fogják elárulni, milyen újdonságokra számíthatnak a rajongók a későbbiekben.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
whis avatar
OFF:Black ops 4 2X Xp kód- VHLQ647NZQ
0
0
0
0
odinx avatar
Az előző NFS se volt egy nagy eresztés, de azért kíváncsi vagyok, most mit talált ki a Ghost Games. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció