Menu
E3 2019: nem lesz jelen a Batman Arkham stúdiója
Szerző: xoki, 2019. június 05., hír

A legutóbbi Batman-játék megjelenése után a Rocksteady egy új projektbe kezdett, viszont nem tudni, pontosan min is dolgoznak jelenleg. Most kiderült, hogy a Batman Arkham stúdiója sajnos idén ismét kihagyja az E3-at, vagyis most sem fogunk választ kapni a kérdésünkre.

Miután többen is rákérdeztek, a cég társalapítója, Sefton Hill Twitteren közölte a rajongókkal, hogy a Rocksteady nem lesz jelen az idei E3-on. Ők is rajongókként nézik majd az eseményt Londonban, ahol jelenleg keményen dolgoznak a következő nagy projektjükön. Sefton Hill a The Game Awards előtt is valami hasonlót mondott. Valami készül, de sajnos még nem jött el az idő, hogy többet is eláruljanak róla. Egy új Batman címre van a legnagyobb esély, de akár egy teljesen más játékot is készíthetnek. Korábbi apróbb szivárgások alapján játékuk helyszíne Gotham lesz, viszont nem Batman lesz a középpontban.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
IdkBroo avatar
3 hónapja | 2019. 06. 09. 15:48:38
#
Elbírnám képzelni, hogy egy Nightwing szál lesz a főtörténet.
gigazte avatar
3 hónapja | 2019. 06. 05. 21:19:03
#
Lassan rövidebb lesz az a lista, hogy milyen játékok/stúdiók lesznek kint, mint az a lista, hogy mik/kik nem lesznek ott... Az idei E3 egy kalap szart nem fog érni!
santakigyo avatar
3 hónapja | 2019. 06. 05. 21:35:07
#
@gigazte: Egyik se ér semmit. Annyiban jó, hogy megtudod mik jelennek meg, de a többi amit ott mutatnak csak parasztvakítás. Az ilyen hülyeségekre fordított energiát inkább a készülő címekbe kelle ölni.


Lite versions: