E3 2019: a Rainbow Six Quarantine lehet a Ubisoft egyik új bejelentése

Szerző: xoki | 2019. June 07. | hír | 9 hozzászólás

Ilyen közel az E3-hoz egyáltalán nem meglepő, hogy a cégek nehezen tudják teljesen titokban tartani bejelentéseiket. Most a Ubisoft egyik lehetséges új játéka, a Rainbow Six Quarantine szivárgott ki, amely egy Siege spin-off lesz, és nagy szerepet kap benne a co-op.

A Quarantine állítólag a Rainbow Six Siege népszerű Outbreak módján alapszik. Az Outbreak egy egyszeri esemény volt, de a rajongók azóta folyamatosan próbálnak hatni a kiadóra, hogy visszatérjen. A Ubisoft továbbra is azt állítja, hogy ez egy egyszeri alkalom volt. Ettől függetlenül a cég tisztában van vele, hogy a rajongók mennyire szeretnék a mód visszatérését, ezért az Outbreak egy különálló játék formájában lesz majd játszható. Ez igazából elég érdekes, hiszen a mód akár a Rainbow Six Siege részeként is megjelenhetne. Bár nem tudni, mi a döntésük oka, valószínűleg mindenkinek az ugrik be először, hogy a Ubisoft szeretne egy újabb teljes árú játékot piacra dobni.

A Rainbow Six Quarantine mellett az eseményen már biztosan látható lesz a következő Watch Dogs, illetve az Orpheus munkacímen futó kisebb RPG is it mutatkozik majd meg először. Utóbbit a The Legends of Zelda: Breath of the Wild inspirálta. A Ubisoft sajtótájékoztatójára június 10-én, este 10 órakor fog sor kerülni.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Megjelenés: 2022. January 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
P Mark avatar
Siege-ben a harmadik év óta vannak évente eventek, pl. Outbreak, stb. Lehet, hogy ez a R6S egy PvE eventjének a neve. Nem biztos, de meglehez
0
0
0
0
mocika92 avatar
Mellesleg az alap R6S ingyenes Juni 6.-9.-éig az ubin.
A free weeknd alatt meg 10 eu-ért vehető meg az alap game.
Ami szerintem nagyon megérős bár én nem multizom.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Igen nagyon szerettem volna hogy visszatérjen a játékba az Outbreak mód. Ha tényleg azt a módot adja ki most az Ubi teljes árú játékként menten rosszul leszek. Mivel egy mód nem lehet egy teljes értékű játék, így nem lehet az ára sem 60€. Remélem az R6 tulajoknak egy külön, ingyenesen letölthető játék lesz, mert még mindig azt mondom, hogy a két dolog egy egészet alkot.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@DDarkness: Dota? Warcraft 3 modként kezdte...
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@DDarkness: Ha kiadják 60E-ért nem csak egy Copy Paste lesz.Kibővitik új játékmodokkal,talán még Single Player Campaign is lesz Story-val meg mindennel.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Kiki4444: De attól még a mód vissza térhetne a játékba, ha már egyszer a részét képezte.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@DDarkness: Ezzel nem tudok vitába szállni, igazad van.😀
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Leszarom. Csak csinálják már meg azt a kurva hitboxot és azt a ***ott matchmakinget
Bocs a káronkodásért de elég gyakran f***
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Szeretetteé várjuk. Ubisoft újabban elég jó játékokat dob piacra.😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció