E3 2017: Ubisoft sajtókonferencia összefoglaló

Szerző: xoki | 2017. June 13. | hír | 19 hozzászólás

A Ubisoft mindig egy jó E3-as sajtótájékoztatót rak össze és ez idén sem változott. A cég kitett magáért mind a műsor, mind a bejelentések terén. Lássuk, melyek voltak a legkiemelkedőbb játékbemutatók!

Ha Ubisoft, akkor Assassin's Creed, ezért természetesen nem maradhatott el egy új Assassin's Creed Origins trailer:

Bemutatták a The Crew 2-t, amelyben ezúttal csónakok és repülők is lesznek.

Egy új South Park: The Fractured but Whole trailer is látható volt, amely számos halasztás után október 17-én fog megjelenni.

A Ubisoft bejelentette a Skulls & Bones-t, amely egy teljesen új kalózos, haditengerészeti játék lesz.

Végre mozgásban is látható volt a Far Cry 5:

A show végén a Ubisoft leleplezte a Beyond Good & Evil 2-t, amelyet már tűkön ülve várnak a rajongók. Jade – aki az első rész főszereplője – születése előtt játszódik majd, de egyelőre a megjelenési dátum nem ismert.

Beyond Good and Evil 2
Beyond Good and Evil 2
Beyond Good and Evil 2
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montpellier
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KalmarErik avatar
A konferencia eleje gyenge volt, a Crew 2 nem annyira érdekel, mint a Forza 7 és GT Sport, Far Cry 5 baromi jól néz ki és elég merész, South Park jó, csak jöjjön már ki, A Skull and Bones érezhetően a Black Flag szellemi örököse (révén azok fejlesztik, akik a Black Flag hajózós részeit csinálták), és Beyond 2 (YES!).
0
0
0
0
Gaben7 avatar
Remélem az új AC-t nem nem rontják el PC-n.
FarCry5 marha jól néz ki, legjobb mikor a kutya oda hozza neked a fegyvert 😃
0
0
0
0
noPublicFG avatar
A Skulls and Bones felkerült a várólistám elejére.
FC5: az a kutya nagyon fajin! 😆
0
0
0
0
Thespartan avatar
Aki azt mondja,hogy a Far Cry 5 megint ugyanaz mint x sorozat a 3. a 4. és a Primal,akkor nem értem mégis milyen legyen egy Far Cry.Itt is teljesen más a terep lehet HASONLÓ a szisztematika,de könyörgöm,hogy nézne az ki,hogy hirtelen szörnyekkel lenne tele mint az 1. része?Meg az jobb lenne ha olyan lenne mint pl. a 2. része ?!Ahol unalmas kocsizgatásokkal ment el az idő meg nem volt átható története sem a gyémántkeresgélésekkel egybevéve,meg a cargo truck elpusztításokkal.Ha külön címezett részt adnának ki majd utána,mint a Primal,akkor azt eltudom képzelni,hogy esetleg visszatérnek egy horrorisztikus szörnyes sztorira talán,bár nem nézném rossz szemmel nyilván,csak már a számozott rész eleve már nem erről szól,de majd eldől.
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@Thespartan: Mondjuk keltse azt az érzést,hogy nem egy DLC.
Kapásból a videó alapján az jött le,hogy megint ugyan az csak más map.A mozgás,a kamera amivel fényképezni kellett detto ugyan az több rész óta.A jelölések az ellenfél felett,még arra is lusták voltak,hogy azon változtassanak,hogy legalább ne hasonlítson.Ez kb fél perc alatt így jött le nekem.Ami új dolog az az,hogy az embereket össze lehet darálni.Ideig-óráig jó de végül mikor "minden" újdonság meg lett mutatva rájön az ember,hogy ez nem is új csak más.De addigra késő.
Kezd beállni a COD a sorai mögé.
Ettől eltekintve akinek tetszik (mert ugye az újszülöttnek minden vicc új) annak jó szórakozást hozzá.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
@Thespartan: Egyetértek. Az első rész nem rossz, a második rész egyenértékű egy parlamenti közvetítéssel, a harmadik kellemes csalódás, a negyedik nem kicsit izgalmas és karizmatikus, a Primal élvezetes, így tehát az 5 is remélhetőleg jó lesz. Mondjuk azt észrevettétek, hogy milyen pehely könnyű lesz a játék? Nem is kell oda menni az ellenfélhez, mert a kutya úgyis megöli és lőszert sem kell felvenni? 😆
0
0
0
0
Pchuszar avatar
egy PoP folytatásnak örülnék
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Assassin's Creed Origin. Hol is láttam már ezt a fícsőrt, hogy valami madárral feltérképezzük a terepet? Ja megvan, Far Cry Primal. Ki is készítette a játékot? Ja, az Ubisoft. Végülis nics abba semmi, hogy újrahasznosítunk valamit de akkor ne állítsuk be forradalmi újításnak.
Számomra csak a Beyond Good & Evil 2 várós, a többi mehet a levesbe.
0
0
0
0
no avatar
"Lássuk, melyek voltak a legkiemelkedőbb játékbemutatók!" Lássuk, melyek lesznek a jövő csalódásai.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Far Cry: Dögunlom, én szétuntam már ugyanezt x év alatt az elmúl 3 részben. Semmi újítást nem láttam az 5 ben. Nem tudom, hogy tud ez embereket még mindig lekötni. Egy pár órára tudna max a monitor elé szögezni, amíg tart a hangulat varázsa, aztán átcsap az egész repetitív dögunalomba, és ennyi volt.

Crew 2: Izzadtságszagúnak érzem. Szerintem ez a repülős meg hajós dolog óriási bukó lesz. Annyi autós játék van már, hogy nem tudnak mit kitalálni. Pedig rakhatnának bele mondjuk egy értelmes tuningrendszert, ahol tényleg szerepe van az alkatrész választásnak, nem csak "nézd meg, melyik ad több pontot azt csá" alapon menne a dolog. A fotorealisztikus grafikáról meg annyit, hogy az első részben még azt se tudták megoldani, hogy ne legyen bugos a legnagyobb grafikai beállítás...

Ez a kalózos történet egyedül ami érdekel, ilyen játékból erős hiány van, remélem nem rontják el.
0
0
0
0
mocika92 avatar
FC5 : Hogy hozta már a Bodri a fegyvert. ×D
Übercukker.
Csak ne csesszék el az egyik játékot se... nagyon.
0
0
0
0
Propy avatar
Egy baj van, a hírhedt Downgrades. Szóval amit most látunk az valószinüleg nem valós grafika. 😃
0
0
0
0
💬 5
hashimoto avatar
@Propy: Igen, általában a felét nem hozzák a kész játékban, mint amit a cinematic traileren bemutatnak. (Khmm. E3 2012 Watch Dogs.) A nagyobb baj, hogy néha még a gameplay-be is jobban belenyúlnak, mint azt kéne tenniük.
0
0
0
0
Propy avatar
@hashimoto: Sorolhatnánk, Rainbow six, Division,Far Cry.
Amúgy szerintem amin itt ki fog borulni a sz.r az a Crew 2, esélytelen hogy ilyen grafikája legyen.
(Bárcsak tévednék)
0
0
0
0
no avatar
@Propy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Propy avatar
Nem hiszem hogy retro feeling lesz, szépek lesznek de nem annyira mint az E3-as videokon. 4k texturákat nem fognak gyártani hozzájuk, a kész játék mérete miatt szerintem. (Bár nem tudom mekkora tárhely van egy Xbox one X-ben)
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Propy: Én sem tudom, de ez is csak papíron lesz erős, mint az elődje, aztán a PS4 szarrá alázta. Ja, meg felhozatalban is. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Propy: A South Park biztosan nem lesz downgradelve 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció