E3 2017: íme a konferenciák menetrendje

Szerző: xoki | 2017. June 05. | hír | 9 hozzászólás

Az idei E3-at az EA nyitja majd meg június 10-én, szombaton, a cég ekkor fogja megtartani saját konferenciáját. Megtekinthető lesz a Youtube Gamingen és a Twitch-en is. A műsor 21:00-kor kezdődik.

Vasárnap, június 11-én a Microsoft Xbox konferenciája lesz az első, és valószínűleg itt kerül majd sor a Project Scorpio leleplezésére. A Youtube Gamingen, Twitch-en és Mixeren lesz követhető. Utóbbi a Microsoft saját streaming platformja. A bemutató 23:00-tól kezdődik.
Később a Bethesda veszi át a Microsoft helyét. Egyelőre nem tudni, mit terveznek a bemutatóra. Talán egy új Wolfenstein, esetleg egy új Elder Scrolls játék bemutatásra kerül majd. Hajnali 6 órától lesz követhető a Youtube Gamingen vagy a Twitch-en.

Június 12-én, hétfőn a PC Gaming Show lesz az első, amely még mindig elég újnak számít a rendezvényen, és mindig történnek nagyobb változtatások, ezért nem lehet pontosan megmondani, mire lehet majd számítani. Az AMD helyett most az Intel szponzorálja a rendezvényt. A szokásos platformokon lesz nézhető 19:00-tól.
Rögtön a show után a Ubisoft lép színpadra. Látható lesz az Assassin's Creed, a Far Cry 5, a South Park és talán a Crew 2 is. 22:00-tól rajtol el a Youtube Gamingen és a Twitch-en.

Végül pedig a Sony, azaz a PlayStation zárja a napot. Annyit biztosan tudni, hogy a God of War látható lesz, de azontúl számtalan lehetőség van. A konferencia hajnali 3 órakor veszi kezdetét.
Június 13-án a Nintendóé lesz a főszerep. Hamarosan jön a Mario Odyssey, ezért biztosan sokat mutatnak majd belőle. A többivel ellentétben a Nintendo oldalán lesz a livestream, amely 18:00-tól kezdődik.

Ahogy mindig, a gepigeny.hu-n most is élőben lesz követhető a stream élő chat-tel, ahol a látottak azonnal megvitathatók lesznek a felhasználók között.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
@djsiegfried: Nintendo mellett halott a Vita, jó ideje.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Mert aztán a 3DS, és a Switch akkora durranás volt, mi? 😃
Mindkettő ugyanaz a szint, játékot senki nem fog rá venni, a kínálat se túl nagy szám, ezért is bukók. Az Androidos kézikonzoloknak már több esélyük van, nem csak a megszabott pár játék megy rajta, Play Áruházból sok ezer játék/app elérhető.
0
0
0
0
atemi105 avatar
@hashimoto: Te miröl beszélsz? Több, mint 60 millió 3ds-t adtek el világszerete.
0
0
0
0
no avatar
Kíváncsi vagyok a Sonyra. Pletykálnak egy új kézikonzolról. 😃 Kíváncsi vagyok lesz-e VIta 2! 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én a gépigényes live-ot várom. 😃
0
0
0
0
Domaximus avatar
AC számomra is nagyon várós! Illetve WW2es CODot várom még nagyon, remélem mutatnak a kampányból valamit. Multi nem igazán érdekel, maradjon meg a BF-eknek, az mindig is abban volt erős.
0
0
0
0
no avatar
Aaaa de várom már! 😃 Főleg az AC-t, meg most jött ki ebben a "pillanatban" az új FIFA18 előzetes, talán nem lesz rossz 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció