DLC-t vagy folytatást kap a Deathloop

Szerző: xoki | 2022. December 30. | hír | 5 hozzászólás

Közel másfél év telt el az Arkane Lyon time-loop témájú FPS játékának megjelenése óta. Ahogy a stúdió korábbi játékai, a Deathloop sem volt túlságosan nagy pénzügyi siker, de ettől függetlenül a kritikusok és a játékosok körében is népszerűnek bizonyult, ráadásul több díjat is bezsebelt.

Colt Vahn szinkronszínésze, Jason Kelley által véletlenül elindított új pletyka szerint új Deathloop DLC vagy egy vadonatúj rész van készülőben. A Streamily által készített interjúban Jason Kelley és Ozioma Akagha, azaz Colt és Julianna szinkronszínészei a meghallgatási folyamatról beszélgettek. Az interjú egy pontján rákérdeztek, hogy emlékszik-e azokra a kódnevekre, amelyeket az Arkane használt. Erre azt válaszolta, hogy a stúdió néha még mindig a Deathloop kódneveik alatt alkalmazza őket.

Az ezt követő reakcióikból ítélve olyan információról van szó, amelyet még nem akartak nyilvánosságra hozni és ezzel együtt megerősítési azt az elképzelést is, mely szerint egy DLC vagy a Deathloop teljes értékű folytatása van készülőben.

Deathloop
Deathloop
Deathloop
Megjelenés: 2021. September 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Arkane Studios
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
milfguard avatar
Hát én sem értem hol vagy kinél lehetett ez akkora telitalálat.Amit megveszek játékot szinte mindig kijátszom mert fél zsömlét nem dobok kukába de ez a game idő előtt ment a levesbe!
Részemről én már biztosan nem ruházok be második etapra ha megvalósul.
2
0
0
0
santakigyo avatar
Érdekes játék,de valahogy nem tudott lekötni.A népszerűt azért vitatnám, megjelenés után nem sokkal fél áron lehetett már beszerezni PS-re és utána már eladni se tudtam,a kutya se érdeklődött iránta.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@santakigyo: Ugyanez a mondat a cikkben azzal kezdődik hogy "a Deathloop sem volt túlságosan nagy pénzügyi siker".

Mindenképpen nyomták a marketinget ezerrel és emlegetve volt mindenhol, viszont nem nagyon lehetett érteni mit akarnak a játékkal, a játékot próbálva pedig annyira az Arkane sem értette. Voltak benne érdekes koncepciók, viszont a kivitelezés valahogy nem használta ki elég jól azokat.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Han-Tyumi: Láttam már filmet és játékot játszottam ami pénzügyileg bukás volt pedig jó lett a közönség szemében.
De a lényeg az,hogy nem igazán értettem hol, kinél volt népszerű,mert mint ahogy Te is irtad nem lehetett érteni mit akartak a játékkal.Valamièrt nagyon vártam,PS5 re jött ki 4-re már nem,na mondom ez biztos ütős cucc lesz.PC gépigény is elég beszédes.....
Aztán mikor játszottam...
De persze az ilyen kap folytatást....
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Jogos, ez inkább "közismert" mintsem "népszerű".
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció