Destiny 2: ingyenessé válik az alapjáték, Steamen is elérhető lesz

Szerző: xoki | 2019. June 07. | hír | 9 hozzászólás

A Googla Stadia eseményén debütált a Destiny 2 következő nagy kiegészítője, a Shadowkeep. Később a Bungie saját streamjén rengeteg új információt is kaptunk a készülő kiegészítőről, valamint a Destiny jövőjéről.

A Shadowkeep idén ősszel jelenik meg, amelyben ismét a Holdra látogathatnak a játékosok, és az új terület állítólag kétszer nagyobb lesz a Destiny 1-ben található verzióhoz képest.

Mivel a Bungie és az Activision szétváltak, a kiegészítő megjelenésével egy időben a Destiny 2 Steamre költözik. A PC-s játékosok minden probléma nélkül, ingyenesen áttérhetnek a Valve platformjára, és a váltás után természetesen minden elért eredmény és felszerelés megmarad. Az, hogy pontosan hogyan is tudjátok ezt megtenni, a játék hivatalos oldalán fog kiderülni valamikor a nyár folyamán.

A Shadowkeep megjelenésére szeptember 17-én fog sor kerülni, és ekkor a Destiny 2 egy free-to-play verziót is kap, ráadásul a cross-save is bevezetésre kerül. Az ingyenes alapjáték új neve Destiny 2: New Light lesz, amely tartalmazni fogja az első év összes küldetését, tevékenységét és jutalmait. Ez magába foglalja a Strike és a Crucible módokat, valamint az eredeti Leviathan raideket is. A Forsaken kiegészítő egy 40 dolláros csomaggal lesz majd megvásárolható.

A Destiny 2 Shadowkeep kiegészítője teljesen különálló lesz, vagyis nem szükséges hozzá a korábbi tartalmak megvásárlása. A DLC-t 35 dollárért lehet majd beszerezni, amelyről bővebb információt az alábbi videóban találhattok:

Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Megjelenés: 2017. October 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, MMO
Fejlesztő: Bungie
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ha battle app-ot futtatni kell mellette akkor szart se ér az egész.
0
0
0
0
💬 3
Kinji avatar
@bferenc: Nem fog kelleni a bnet app
0
0
0
0
no avatar
@Kinji: akkor talán még érdekel is 😀
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Kinji: Az érdekes, mert a blizz is Activision sajnios, pont tőlük nem vártam volna 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Egy próbát majd megér.😊
0
0
0
0
raptesa avatar
nekem meg van ps4ben 😆 de nem jön be 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Bnet en is ingyenes vt es gondolom a steam is kerni fogja a Bnet kliens-t de ja akinek nincs meg annak jol jön, de két kieget még akkor is megkell venni 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció