Descent: Underground - hamarosan elrajtol a béta

Szerző: xoki | 2018. October 05. | hír | 4 hozzászólás

A Descent: Underground még 2015-ben vált elérhetővé, mint korai hozzáférésű játék egy sikeres Kickstarter kampányt követően. 2017 szeptemberében a játékot eltávolították a Steamről annak érdekében, hogy a fejlesztők implementálni tudják az egyjátékos módot és a különböző új funkciókat, amelyekről szó esett a tesztelés során.

Azóta szinte semmit sem lehetett hallani a játékról, de tegnap megtört a csend, ugyanis a Little Orbit közzétett egy új trailert, valamint elárulta, hogy a játék bétájára novemberben fog sor kerülni, és a teljes játék 2019 elején jelenik majd meg.

Mellesleg a Descent: Underground mostantól csak a Descent nevet viseli. A béta mindenki számára elérhető lesz, aki előrendelte a játékot, valamint természetesen azok is hozzáférést kapnak, akik korábban birtokolták a korai hozzáférésű verziót.

A játékról bővebb információt itt találtok.

Descent (2019)
Descent (2019)
Descent (2019)
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, FPS, Shoot 'em up
Fejlesztő: Descendent Studios
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nekem az eredeti Descent 1-2- részben pont hogy a szögletes alagutak és szűk járatok tetszettek, a nagyobb nyílt területek már nem annyira, de szerencsére azokból viszonylag csak kevés volt. Éppen ez utóbbi miatt dobtam a Descent 3-at is. Noha fejlődött a grafika és már abban is elkezdték a kor újításait kihasználni, szerintem már abban is túlzásba vitték, megjelent a felszín, üveg folyosók, stb...

Ez a videó is csak helyenként hozza vissza nekem az eredeti Descent 1-2 hangulatát, a többi részében csak egy tucat barlangos lövölde, nulla hangulattal, a végén a felirat kevés a nosztalgiához. Ez nagyon kevés eddig ahhoz hogy bezsákoljam.
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@Palanova: Hangulatos volt a játék, de az a 18fps nem hiányzik. (Ez volt, ha az embernek nem volt legalább egy NV Vanta vagy valami Voodoo...maradt a szoftveres erőszakolás renderelés
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Annak idején nem volt ekkora fps mánia, így nem temettünk egy játékot mert 60fps alá beesett.

Később jött ki hozzá 3d patch annak akinek szüksége volt rá. Én egy p200mmx 3dfx monster 1-el nyomtam anno és nem volt vele semmi problémám.

Mostanában meg a rebirth patchel használom.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Palanova: Nekem csak egy S3 Trio64-em volt hozzá.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció