Darksiders 3: felfedték a gyűjtői kiadásokat és a megjelenési dátumot

Szerző: xoki | 2018. July 10. | hír | 3 hozzászólás

Hamarosan megjelenik a Darksiders következő része, amelyben a játékosok ezúttal Fury bőrébe bújnak majd.

Az első két játékban megismert War és Death után a harmadik részben Fury lesz a játék középpontjában, és hamarosan kiderül, mire is képes az Apokalipszis harmadik lovasa. A játék PS4-re, Xbox One-ra és PC-re jelenik majd meg november 27-én, és a megjelenési dátum mellett a gyűjtői kiadásokról is lerántották a leplet.

A Steamen, illetve a GOG-on már előrendelhetitek a játékot. A Standard Edition 60 euróba kerül, a Deluxe Edition – amelyben két fizetős DLC is helyet kapott – pedig jelenleg 13%-os árengedmény mellett 70 euróért rendelhető meg.
A Collector's Edition vagy az Apocalypse Edition pedig tökéletes lesz a vérbeli rajongók, gyűjtők számára. Előbbiben egy Fury figura, fémdoboz, album, egy páncélzatot tartalmazó DLC, zenéket tartalmazó lemez, és persze a játék kapott helyet. A Collector's Editiont 150 euróért szerezhetitek be. Utóbbiban pedig mindezeken felül egy falra akasztható tekercs, egy amulett, 1 helyett pedig 4 figura található. Ezért 400 eurót kell kicsengetni. Mindkét gyűjtői kiadást bemutatják az alábbi videók:

Collector's Edition

Apocalypse Edition

Darksiders III
Darksiders III
Darksiders III
Megjelenés: 2018. November 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Gunfire Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csibeszke37 avatar
Na végre már! Nem hájpolják agyon a játékot. Eddig szinte semmit nem mutattak belőle. Ha hozza a második rész hangulatát akkor örülünk.
A majd 130.000 forintos cuccot "enyhén" túlzásnak tartom.
0
0
0
0
💬 2
TRACERHD avatar
@csibeszke37: Szájba tekertül túlzás.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@TRACERHD: De csak nekünk, a hazai átlag fizukhoz viszonyítva
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció