Cyberpunk 2077 témájú frissítést kapott a Death Stranding

Szerző: xoki | 2020. December 17. | hír | 7 hozzászólás

Rengeteg pletykát követően a Cyberpunk 2077 megjelenésével végre hivatalosan is kiderült, hogy Hideo Kojima tényleg Night City egyik lakosa lett. Ennek köszönhetően most pedig a Death Strandinghez is elérhetővé vált egy új, ingyenes Cyberpunk 2077 témájú frissítés, amely jelenleg még PC-exkluzív tartalom.

A fenti trailerben látható, hogy pontosan milyen újdonságok érkeztek ezzel a frissítéssel. Ott van például Johnny Silverhand bionikus keze, vagy a Cyberpunk témájú Reverse Trike, de ezek mellett új küldetéseket és játékelemeket is kaptunk. A küldetésekkel kapcsolatban a Kojima Productions csak annyit árult el, hogy a Cyberpunk 2077 történetére és karaktereire fókuszálnak majd, de azt nem fedték fel, hogy ez pontosan mit is takar. Játékmenet tekintetében pedig olyan funkciók kerülnek be a játékba, mint például a hekkelés.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
carl18x avatar
Kedvenc videóm! 😀 Minőségi port
0
0
0
0
ben_aloha avatar
Reméljük nem a bugokat tolták át a DS-be 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Valamiképpen várható+elképzelhető volt, ha már a szellemi atya benne van CP2077-ben.
0
0
0
0
tpeter97 avatar
Vicc, akár államosíthatnák is a strandinget, akkor sem lenne játszhatóbb vagy hypeoltabb.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Japánoknál ez bármit jelenthet. Akár egy burtál hentai polip pornót is. Mondjuk ha már ilyen szoros a kapcsolat, akkor a CDPR felkereshetné a Kojima Zrt-t egy kis technikai segítségnyújtásért (Kojimáék meg természetesen érdekes játékelemekért a pirosakat)
0
0
0
0
no avatar
Ha már a CP-ben is megtalálható a BB... 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Ha elég tökösek, kiadtak volna egy olyan CP tematikájú frissítést, ami játszhatatlanná teszi ps4-en a játékot 😆 Bár nem tudom a Death Stranding rajongók mennyire díjazták volna ezt a fricskát 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció