Cyberpunk 2077: megérkezett az új játékmenet videó

Szerző: xoki | 2019. August 30. | hír | 54 hozzászólás

Ahogy azt a CD Projekt Red korábban beharangozta, a mai napon végre ismét láthattuk a Cyberpunk 2077 játékmenetét, ezt követően pedig a fejlesztők a játékmechanikáról is elárultak néhány újdonságot.

A livestream során - amelyet visszanézhettek itt - rögtön a lényegre tértek, és levetítettek egy 15 perces összevágást a játékmenetből. Sajnos nem kaptunk tiszta játékmenetet, mint legelőször, de azért ez is bőven elég ahhoz, hogy megtudjuk, mire is számíthatunk ebben a hatalmas világban.

A játék kezdetén választanunk kell majd három eredet közül (Nomad, Street Kid, Corporate), amelyek hatással lesznek a játék kezdetére és a történet felvezetésére, ráadásul a játék későbbi szakaszában új válaszlehetőségeket is megnyitnak majd. És ha már szóba kerültek a válaszlehetőségek, mindegyik nagy hatással lesz a történetre, valamint arra is, hogy hogyan viszonyulnak majd hozzánk az NPC-k. Sok nehéz döntést kell meghoznunk kalandunk során, de pont emiatt rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre a küldetések teljesítéséhez. Az új videóban pedig pontosan ezt mutatják be, de néhány bandával, valamint a játékban található járművekkel is megismerkedhetünk.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 51
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Korryenz avatar
ez maga a pokol..😲 félős hogy a gépemen még minimumon sem fog futni..:/
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
@Korryenz: Szerintem min. beállításokon menni fog, ha meg nem akkor elég baj, mivel az alap Xbox One gyengébb mint a géped és arra is kiadják. De szinte biztos hogy nem lesz gond.
0
0
0
0
zoli275 avatar
Ezek után egyre jobban félek hogy a laptopos 1060 nem fogja elhúzni rendesen szerintetek? 😢
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
bitpork avatar
Nem hinném h be mernék vállalni mert akkor ingém le kellene programozni a teljes játékot 😃
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@bitpork: Szerintem találni fognak benne még annyi easter egget az évek alatt hogy csak pislogni fogunk 😆
0
0
0
0
bitpork avatar
@Rocky12: Legyen így! És tartson ki sok évig mint a Witcher3
0
0
0
0
Twist avatar
A videó egyik jelenetében levágnak egy csirkét. Őszintén munkálkodik bennem a kíváncsiság, hogy mikor fognak habzó szájjal nekiugrani az állatvédők a szivárványos fiúlányok után. 😊
0
0
0
0
💬 1
vyne avatar
@Twist: Exactly. Csak ugy mint a red dead eseteben. Nevetseges.. 😃
0
0
0
0
boymester avatar
Nehéz hova tenni ezt a játékot. Lövöldözősnek túl macerás, RPG-nek meg elég akciódúsnak néz ki... Azért világmegváltást nem várok, ha egy jó játék lesz, már nyertünk.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@boymester: Egyelőre annak tudom be a furcsaságot hogy iszonyatosan reklám és prezentáció szagú az egész videó, mintsem egy rendes gameplay. Gondolom leegyszerűsítik a dolgokat a trailerre hogy több embert meg tudjanak vele fogni, de egy kicsit átestek a ló másik oldalára. Főleg a kommentár idegesít amint hű de menőn akarja körülírni még a legapróbb dolgot is. A "terminator power fantasy"-nél már nem is bírtam tovább a dumáját és kinyomtam a videót.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@susguy: Egy kicsit én is így éreztem, marketing szaga volt. Ha már gameplay akkor gameplay-t vártam. De az én esetemben nem szakadt el a cérna és végig néztem. Láthattunk pár érdekes dolgot de semmi eget rengető az előző infókhoz képest.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Egyre jobb és jobb. (Csak aztán ne legyen megnyirbálva kiadáskor.)
0
0
0
0
Doomficko avatar
Nekem személyesen nagyon bejön , nagyon város a játék . Azok akik a grafikát szidják azoknak üzenem hogy a Witcher 3 is annak idején eleg durva downgradet kapott ha összehasonlítjuk az E3 változatot a teljes verzióval , s megis akármennyire volt downgradelve a játék grafikailag megis az emberek nagyon szerettek azt a játékot . En személyesen azt mondom hogy inkább legyen “szar” a grafikája , de cserébe legyen jo a storyja,legyen benne tartalom ,legyen jól OPTIMALIZALVA A JÁTÉK ,illetve a gameplaye csezsett jo legyen mintsem csilli vili grafikát kapjon ,de cserében egy kalap szar legyen az egész játék.
Meg annyit fűznek hogy a játékhoz lesz mod support,szóval simán lehet majd tenni grafikai módokat akiknek annyira szükséges lesz 😊
0
0
0
0
💬 7
domastus avatar
@Doomficko: Megbocsás, de a Wild Hunt pont, hogy jobban nézett ki amikor kijött, mint E3-on 😀

0
0
0
0
Doomficko avatar
@domastus: Hat na ízlések es pofonok .. en ha osszehasonlitom a két buildet akkor az árnyék es fenyeknel érzek downgradet , de na móddal orvosolható 😂 Ettől függetlenül a Witcher 3-at en nagyon élveztem , kedvenc Rpg jatekomma nőtte ki magát nálam , remelem ez lesz a Cyberpunkkal is 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@Doomficko: Aztán ebben a pár effekben mi a durva downgrade? Az E3-as gameplay demó inkább szarabbul fest az eredeti játékhoz viszonyítva... Amúgy is utálom, ha teleraknak egy játékot 120 effekttel, hogy szebbnek tűnjön!
0
0
0
0
Doomficko avatar
@gigazte: Haat azert eleg nagy különbség van a két verzió között ha jobban megfigyeled, például level of detail , texturak, cloud,vegetation, lightning ,shadow stb sokkal jobban van kidolgozva mint a végleges verzióban , számomra ordít a különbség . Ha szarul néz ki a demo mint a végleges akkor nem lett volt balhé ezzel kapcsolatosan annak idején mikor megjelent a játék 2015-Ben olyan szinten , hogy maga a fejlesztők is bevallják ,hogy a játék downgradelve lett technikai okok miatt , ahol meg is ígértek hogy több ilyen nem is lesz es nezven a Cyberpunk videókat ugy látom hogy be is tartottak a szavukat , ki is hangsúlyozzák higy a játék tud drasztikusan változni , szóval örömmel nézem hogy tanultak a Witcher 3 hibáiból ,nem mint más cég akik nem tanulnak a saját hibaikbol( például Ubisoft ) .

De hogy tisztázzam meg mielőtt megeszed a fejemet , nem szidni akarom a játékot , mert en is vegigvittem a játékot es a downgrade ellenére is nagyon szerettem a játékot olyan szinten hogy egyik kedvenc jatekomma nőtte ki magát , csak vannak sajnos olyan dolgok , amik be kell vallani ha tetszik ha nem ..
0
0
0
0
susguy avatar
@Doomficko: Biztos van erre jobb összehasonlítás is, de ez a videó annyira kásás hogy az égvilágon semmi nem látszik azokból amiket felsoroltál.
0
0
0
0
Doomficko avatar
@susguy: Szerintem erdemes megnezni ezt a videot :


Mondjuk ertheto is mert volt downgradelve: egyszeruen az akkori gepek nem birtak volna azt a grafikat amiket mutattak a demok soran,osszeomlasok voltak a fejlesztes soran stb, de szerencsere van E3 grafikai mod akiknek kell ,ami nagyon hasonlit az eredeti E3 2014 verziohoz:
0
0
0
0
susguy avatar
@Doomficko: Az Igni egy piros lézernyalább volt, az animációk nem voltak teljesek és remegtek, az UI kidolgozatlan volt még, a ló pedig úgy nézett ki mintha leégett volna a strandon. Esetleg a színek voltak kevésbé élénkek az E3-on (a lovat leszámítva), ami valóban ízlés kérdése és a sok élénk színt is könnyen el rehet rontani, de a gameplay trailerhez hasonló helyszínek voltak a megjelent játékban is.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Nem tűnik rossznak viszont a graf nem egy hanyat esek kategória, mondjuk egy videó nem igen adja át fullba amit lát majd az ember. Élsímítás az TAA szerintem mert elég gyenge, egy két élesebb részen.
0
0
0
0
💬 6
TheMenkuPocok avatar
@19ati93: Ez igazolható a YouTube gyenge tömörítésének. De szerintem most a fejlesztők nem akarnak olyat mutatni, ami nem lesz benne a játékban, tehát nem várhatunk downgrade-re a mostani mutatott grafikának.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@TheMenkuPocok: ja hát amióta legutóbb változtattak a youtube tömörítésén igen gyászoson néz ki minden ami csak 1080p videó (tudom hogy ez speciel 4K)

pl jobban megéri felskálázni 1440p-re és úgy feltölteni mert egyszerűen borzasztó az egész ha 1080p-ben töltöd fel
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@19ati93: Ezt nem is tudtam. Észben fogom tartani, mert van mikor segítek renderelni videókat. Akkor 1080p helyett 1440p-re skálázzam?
0
0
0
0
19ati93 avatar
@TheMenkuPocok: Én ezt csinálom az elmúlt fél évben, hatalmas a látható differencia szerintem. Próbáld ki.
Tölts fel valamit, lehetőleg ugyanazt az anyagot 1080p és 1440p-ben. (Privát vagy nem listázott videónak) Aztán nézd meg egymás után őket. Render idő se nagyon nől attól a pár pixeltől egy félerős gépen.

Bitrátát rakd kb 25-30 Mbps-re. Tudom ez yt-nek sok de mégis jobban néz ki a nyers anyag,yt meg úgyis csökkent valami picit majd a minőségen. 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@19ati93: Köszi az infót, figyelemmel fogom tartani 😀
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@TheMenkuPocok: Ahogy 19ati93 mondja. Sokat szívtam ezzel anno, amikor rendereltem youtube-ra. Referenciának megnyitottam egy gameplay-t youtube-on, amiről tudtam hogy jó minőségű. És csak pilláztam hogy miért sokkal homályosabbak már a sima betűk is a HUD-on. Aztán rájöttem arra amit fentebb írtak. 1080p vs 1080p összehasonlítást csináltam, viszont az én forrásom annyi is volt, a másik feltöltőé meg 1440p. Nagyobb bitrátát engedélyez a youtube a magasabb felbontású videóknak.
Amivel még többet tudsz nyerni, az ez a plugin. A youtube konvertálásához közelebbi eredményt ér el, így kisebb a minőségvesztés. A beépített render preset-ek nem jók youtube-ra. Csak 1440p-ben rendereld, a megfelelő bitrátában, ne azt kövesd amit itt mutatnak.
https://youtu.be/xCWlQ-4MSWw
0
0
0
0
gigazte avatar
Már most látszik a downgrade... Mi lesz itt a megjelenésig? 😊
0
0
0
0
💬 13
Doge avatar
@gigazte: Köszönjük szépen a konzolosoknak ezt, mert a CDPR-nek úgy kellett megcsinálni, hogy azokon a gyenge szarokon is fusson.
0
0
0
0
susguy avatar
@Doge: Ez a videó is konzolos verzión készült, talán még van remény hogy a PC-s verzsönt ez nem érinti... reménykedjünk 😆
0
0
0
0
Doge avatar
@susguy: Komoly? Ezt nem tudtam köszi az infót.
0
0
0
0
susguy avatar
@Doge: A bemutatós kameramozgás miatt legalábbis kontrollert használnak, de általában szimplán a konzol verziót használják erre.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Doge: Az megvan hogy a géped gyengébb grafikai számításokban mint egy PS4 Pro? Úgy 33%-al, néhol 50.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@kolbaszkarika: ja azért necces hogy beoltja szegény konzolosakat ilyen géppel 😃
aztán lehet hogy nála fog laggolni majd releasenél a játék, inkább örüljön az ember ha jól fog futni konzolon is és PC-n is
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@19ati93: Pont erre akartam kilyukadni ezzel😆
0
0
0
0
Doge avatar
@kolbaszkarika: Honnan tudod, hogy nem tervezek addig másikat venni? Másfelől inkább ne fusson a mostani gépemen csak ne kelljen látni a downgrade-et, a konzolosok meg majd játszanak a kövi generáción vele.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Doge: Ok, csak akkora mellénnyel nyomtad itt a konzolos dumát az alsó-közép gépeddel. Ennyi erővel a P4PRO tulajok meg neked köszönhetik meg, hogy downgradelik a játékot hogy elfusson valahogy a low-budget pc-ken is.
0
0
0
0
susguy avatar
@kolbaszkarika: Írhatta volna azt egy machintoson is, attól még a downgrade az downgrade.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@susguy: Én nem vitattam a downgrade tényét.
0
0
0
0
Doge avatar
@kolbaszkarika: Nem tudom, honnan jött ez az alsó-közép duma, eddig még egy játékkal sem volt semmi gondom, ha nem is ultrán de high-on mindent elvisz min. 50 fps-el a mai napig, szerintem nem értünk egyet a fogalmakkal kapcsolatban, mert számomra egy alsó-közép kategóriás gép nem az enyémnél kezdődik, de verheted itt a nyálad, hogy neked milyen ***a géped van, mert te felnőtt vagy fix jövedelemmel aki a legpöpecebb gépet tudja magának össze rakni. Visszatérve magára a downgrade-re meg még mindig azon a ponton állok, hogy a konzolosok miatt jött a butítás, mert nem csak PS4PRO-ra meg XOX-re adják ki hanem az alapokra is, így muszáj a generáció gépigényét tartani, szerencsére még mindig bízok, benne, hogy a videó tényleg konzolon készült és nem PC-n. Az meg, hogy én min játszok ne érdekeljen, és szeretném ha befejeznénk ezt az alaptalan szócséplést.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Doge: Te verted a nyálad. Egy szót sem írtam az én gépemröl. Ja, szerintem is hagyjuk, nem akarok itt kisregényeket írni neked az optimalizációról...
0
0
0
0
tivike avatar
Ez a játék vagy nagyon nagyot fog durranni, vag, nagyon nagy csalódás lesz.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Szerintem semmi extra.
Ránézésre dög unalmas a játékmenet és a fegyverharc sem különösebben akciódús.
Majd egy próba után meglátjuk de szerintem nagyobb a hype mint amit megérdemelne. :/ (Ne legyen igazam)
0
0
0
0
csigafos avatar
Emlékszem 15 éve mennyit játszottunk a Shadowrun-nal a M.A.G.U.S. mellett és most, 15 évvel később játszhatok vele pc-n is. Baromira várós!!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Tiszta Mega Man. Ott tudtak mindenhez is kapcsolódni.
0
0
0
0
woodbear avatar
Épp beszúrtam a másik post alá...mindegy. Ez a játék büntetni fog. Már most látom a füstöt a gépházból kijönni 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció