Cyberpunk 2077: jövő héten ismét látható lesz a játékmenet

Szerző: xoki | 2019. August 24. | hír | 25 hozzászólás

Az idei E3 egyik legnagyobb bejelentése a Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma volt, amelyet nem más, mint Keanu Reeves leplezett le.

A CD Projekt Red korábban zárt ajtók mögött a játékmenetről is lerántotta a leplet, de ezt a videót csak később tették publikussá. Az idei E3-on szintén látható volt a játékmenet, és rengeteg olyan részt mutattak, amelyek az előző videóban nem voltak benne. Sajnos az új játékmenetet még nem tették publikussá, de szerencsére ez hamarosan megváltozik.

A Cyberpunk 2077 augusztus 30-án látható lesz a PAX Westen, és ugyanezen a napon a CD Projekt Red egy 15 perces játékmenetet is streamelni fog. A streamet a CD Projekt Red hivatalos Twitch vagy Mixer fiókjaira látogatva követhetitek majd élőben augusztus 30-án este 8 órától. Addig is látogassatok el a Cyberpunk 2077 Twitter oldalára, ahol új screenshotokat tettek közzé a játékból.

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án válik majd elérhetővé.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Csak ne ez is úgy járjon, mint pl a AC Unity vagy a GTA IV
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
Attól fél hogy itt sem lehet majd falat mászni.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nekem már minden hype-om elmúlt. Konkrétan el is feledkeztem erről a játékról. Kezd már kicsit gyanús lenni nekem.
0
0
0
0
💬 5
Doge avatar
@Tuhajohn: Aztán nyilván az összes ilyen ember otthon tolja majd az első nap.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Doge: Én eddig egy dolgot vettem első nap, azt is megbántam. (Rdr2)
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@Tuhajohn: És mit gyanítasz?
0
0
0
0
kaland21 avatar
Ez a sok játékmenet kezd picit unalmassá válni annyira látszik hogy hypeolni akarják az embereket még jobban én óvatossággal intenék mindenkit hogy ne hogy valami csalódás legyen a vége (tudom hogy nem szar játékokat csináltak eddig de ez egy teljesen más stílus lehet benne bukni azért)
0
0
0
0
💬 8
susguy avatar
@kaland21: Eddig kemény egy darab gameplay videót kaptunk, azt is tavaly.

Persze hogy hypeolni akarnak, ezt hívják marketingnek. Egy terméket akarnak eladni.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@susguy: Persze értem amit mondasz csak itt sokan mivel a CD Projekt RED csinál valamit az tuti hogy nem lehet rossz már hogyne lehetne rossz ha nem a bevált formulákat csinálják ahogy írta flati is a fejsze is beletörhet bármibe de ne adja az isten!! azért írtam hogy kezd unalmassá válni ezek a játékmenet bemutatás meg screenshot mutogatás!!
0
0
0
0
ABorealis27 avatar
@kaland21: Persze hogy lehet rossz, aztán megnézi az ember a tavalyi 48 perces gameplay-t és ha érti is, hogy mit lát, akkor minden kétsége elszáll. Sőt.
Újabban divat lett, hogy szülessen egy "nem tudom miért , de engem egyre kevésbé hoz lázba", meg "jajj, ennyi hype már túl sok, biztos bukó lesz", vagy "semmi különös, nem tudom mit vannak úgy oda érte" komment, mintha a széllel szembe pisálás és az egyébként teljesen megalapozatlan különvélemény valamiért felértékelné a kommentelőt, miszerint ha neki nem tetszik, akkor ő már mindjárt valaki lesz.
Hát nem.

Ez a game elképesztően jó lesz. Nagyon nehéz belekötni az art designba, a gameplay mechanikákba, a látványba, a teljes game szerkezeti felépítésébe és úgy egyáltalán bármibe. Ezért is jönnek a semmitmondó, zéró érven alapuló negatív kommentek, "úgyis bukni fog, hö". Na mindegy, ilyen világban élünk. A látottakat értelmezni luxus, fikázni hobbi lett.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@ABorealis27: Nekem igenis tetszik a játék csak nekem már túlságosan sok ez a hypeolás ennyi és én tudom értelmezni a látottakat csak akkora reklám kampány van ennek a játéknak mint anno a watch dogs-nak és az is sajnos hova jutott na ezt nem akarom ennél a játéknál is!!!
0
0
0
0
WeKing avatar
@kaland21: Évekig nem hallottunk a játékról. Ha nem jönne róla semmi infó, akkor meg azért menne a károgás, merthogy gyanúsan nagy a csend. Manapság senkinek se jó semmi se nem 😆 de ez így van rendjén 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@kaland21: Én is értem mit mondasz, de még mindig nem látom az összefüggést. Még mindig csak egy videót kaptunk, és minden játéknál szoktak ilyeneket kiadni, sőt általában ennél sokkal többet. Csak azért ne mutassanak gameplayt mert hátha rossz lesz a játék? Vagy azért mert tetszik valakinek ha megnézi? Ha valakinek csak azért tetszik mert CDPR, azon semmit nem változtat hogy van-e gameplay vagy nincs. Esetleg téged zavar az hogy más élvezni próbál valamit?

Őszintén nem értem mi itt a gond.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@susguy: Az a gond hogy ne járjon ugyan úgy ez a játék is mint anno pl a watch dogs annak is ekkora volt a hypolása mint ennek a cyberpunknak ennyi 😀
0
0
0
0
susguy avatar
@kaland21: Így már értem, és persze, ezt mi se akarjuk. Valóban voltak cikkek amik túlzások voltak, még azok szerint is akik várják a játékot, de szerintem pont nem ez a gameplay az aminél gyanakodni kéne, ez lesz még csak a második, inkább örülünk hogy egy kézzelfoghatóbb dolgot is kapunk végre.
Másrészt, CDPR-nak van is mire építeni jelenleg a hype-ot, míg az ubisoftnak nem igazán volt akkor.
0
0
0
0
xheynor avatar
király 😀 várom már.
0
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
@xheynor: Vagyunk ezzel így páran. Kb 7 éve
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció