Cyberpunk 2077: ezért nem láthatta mindenki a játékmenetet

Szerző: xoki | 2018. July 14. | hír | 31 hozzászólás

A Microsoft idei E3-as konferenciájának végén a CD Projekt Red zárt ajtók mögött bemutatta a Cyberpunk 2077 játékmenetét a szerencsés kiválasztottaknak. Körülbelül egy 45 perces demó volt látható, amelyet sokan szerettek volna látni, de sajnos erre még mindig nem került sor, és valószínűleg nem is fog.

A Cyberpunk 2077 egy asztali játékon, a Cyberpunk 2020-on alapul, amelynek megalkotója Mike Pondsmith. A CD Projekt Red megszerezte a licencet, hogy megalkossa saját játékát a Cyberpunk világában, és Mike Pondsmith szintén részt vesz a fejlesztésben. Az IGN és Pondsmith elbeszélgettek kicsit a játékról és kiderült, hogy a csapat sok mindent szeretne megvalósítani még, és ehhez persze idő kell.

Maga Pondsmith is nagyra tartja a játékot és azt a rengeteg munkát, amelyet belefektettek annak elkészítésébe. Elmondása szerint a jelenlegi játék nagyon közel áll ahhoz, amelyet ő maga is elkészített volna. A CD Projekt Red pedig természetesen a tökéletességre fókuszál, amelyhez rengeteg időre van még szükség.

Mindenki tűkön ül, hogy végre láthassa a játékot, de Pondsmith szerint okos döntés volt, hogy a játékmenetet nem mutatták meg az egész világ számára. A CD Projekt Red szeretne olyan dolgokat megvalósítani, amelyet eddig még sohasem láthattunk, vagy legalábbis olyan formában nem, ahogy azt ők el szeretnék készíteni. Ha megmutatták volna mindenkinek, az az egekbe emelte volna az elvárásokat olyan játékelemek esetében is, amelyek sokat változhatnak majd a végleges verzióig.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nitakri avatar
Hát teljesen érthető hogy nem mutatták meg. Mert pl egy előzetes alapján már mindenki belegondol mindenfélét a játékba, utána meg csalódnak hogy még sem azt kapták amire számítottak, ami tuti a CD Projekt RED hírnevére menne rá ("hát ez a fejlesztő brigád mint a többi is eladta magát a felsőbb hatalomnak"... Bla Bla). Nem veszi sok ember figyelembe, hogy nem a saját elképzelését próbálják megvalósítani, hanem a fejlesztők a saját elképzelésüket 😃😃 Nem védeni akarom az EA meg a többi "kullancs" céget, de szerintem is jó ötlet volt hogy titkolóznak még kicsit 😀 Eddig minden egyes játékukba beleadtak anyait-apait. Szavam nem lehetett egyik Witcher részre se... Megragadó játéksorozat.
0
0
0
0
💬 2
bitpork avatar
@Nitakri: A vaják esetében (pfej de hülyén hangzik magyarul) inkább szerencse, (nem?) hogy az általuk elképzelt ennyire jól fedi a játékosok igényeit. Más kérdés és mindenképpen meg kell adni nekik, hogy mindent beleadtak. A Cyberpunk 2077-tel is csak az a baj, hogy túl hamar belengették.
0
0
0
0
Nitakri avatar
@bitpork: így van szerencse. De nem a játékosok elképzeléseinek próbáltak eleget tenni (inkább az igényeiknek), hanem a saját elgondolásuk alapján próbáltak kihozni a lehető legtöbbet minden egyes Witcher résszel. Egy művész se azért festett hogy megtudjon élni, hanem hogy valami számára különlegeset tudjon alkotni, amit hátha megért a világközönség is. Kivéve a post-modern művészek, akik megélhetősből, és figyelemfelkeltés miatt készítenek festményt. Durva példával szólva, tisztelet a kivételért, csak az általánosságot kiemelve. CD Projekt RED azért egyedi fejlesztő, és kiadó cég, mert a saját feje után megy, és csak így lehet szívvel, lélekkel készíteni bármit is... Lehet persze megfelelni a tömegnek, csak nem pénzért, saját ötleteket is kamatoztatva.
0
0
0
0
Dwayne26 avatar
Kit érdekel ez a buta, butáknak és szexistáknak való nyavajás undorító játék! Ilyen sablon fos játékokból már van egy csomó, de olyan ami játszható és nem szexista olyan nagyon-nagyon kevés. Pedig sok kiadó már adhatna ki olyat is ami normális játék ami játszható. Witcher,MSG gta és sorolhatnám mind alja játék alja embereknek 😀 Talán egyszer meg változik a világ és a jó tényleg jó lesz. Mert szerintem eléggé lejárt már ez a dolog és mégis ugranak az ilyen szexista szar játékokra meg ami ezzel jár.
0
0
0
0
💬 22
vyne avatar
@Dwayne26: Ok...😃 😃 Are u for real? 😃
A witcher tenyleg nagyon buta embereknek van..huha..Fantasy..pfuj..hogy mernek ilyesmivel jatszani is.
Megfigyeltem,hogy vagy 4x benne van a szexista szo a mondandodban..Bantott valaki? Segitsunk valamit?
Kivancsi vagyok azert,te mivel jatszol? Tetris 2.0? Abban tuti semmi szexista nincs..Bar kitudja, lehet a te szemszogedbol nezve abban is megtalalhato..
0
0
0
0
riegel avatar
@vyne: Szerintem csak szűz és irigy. De vicces mit ne mondjak.
0
0
0
0
Dwayne26 avatar
@riegel: Mert normálisan gondolkodok és élek akkor egyből ezt kell írni. Abba nem gondoltok bele, ha gyereketek, vagy ha egyáltalán van lesz barátnőtök és ilyen játékokkal játszotok meg mellette ott van az X is ami lealázza a nőket akkor hogyan érintheti őket? Jó lesz ha a gyereketek mondjuk majd olyan játékkal játszik mint ezek a játékok és nézik az X et is? Elég beteges és rossz.Sajnos azt látom elfogadott nagyon ebben a mocskos világban, hogy ez nagyon menő mindenhol mindenben csak az X megy. Igen férfi vagyok rendes normális kapcsolatban élek minden ilyen fajta perverziótól mentesen, mert rá jöttem hogy ezek a dolgok nem jók és csak a nőket alázza le.Abba sem gondoltok bele hogy ez a sok rossz ami az X ből fakad ez az ami miatt a nőket az utcán elkapják vagy a gyerekeket is. Lehetnek ezek az emberek akár rokonok is akikkel történik, de ebbe senki nem gondol bele.
0
0
0
0
susguy avatar
@Dwayne26: Az egész ott rosszul kezdődik, hogy egy alig bemutatott játékról te már kijelented hogy pedofilok és szatírok tömeges nemzedékeit szülte meg. Sajnos ez nem így működik. Nem mintha a Witcheres példád annyival jobb lenne, hacsak nem tudod bizonyítani bármi gondot is okozott volna bárki agyában. Fel tudsz hozni egyetlen normális, konkrét példát, hogy mi lenne ezekben olyan rossz vagy degradáló? Vagy csak olvastad valahol hogy látni a játékban egy pár keblet és már forrt az agyvized?

Már rég be lett (tudományosan is) bizonyítva, hogy a videó játékok NEM okoznak agresszivitást, vagy bármi más baromságot amit próbálsz belemagyarázni. Viszont a hozzád hasonló szülők, akik inkább másra mutogatnak minthogy a valódi problémával próbálnának foglalkozni, annál inkább.

Menj és ülj vissza a tv elé, had zsibbassza tovább az agyad a félelemszító hírek, minket hagyj ki belőle.
0
0
0
0
vyne avatar
@susguy: +1 mint altalaban...😀
Spoiler!
Raadasul egyszerre nyomtuk neki.. 😃
0
0
0
0
WeKing avatar
@vyne: Ne etessétek a trollt.. 😃 Rá kell hagyni. Majd mi játszunk vele 😎
0
0
0
0
bitpork avatar
@susguy: Nem ezt tapasztalja mindenki a napi életében? A politika túl sok embert befolyásol, és tart homályban 😞
0
0
0
0
vyne avatar
@Dwayne26: Ezt a netto baromsagot amit itt irsz, nem tudom hol tanultad amugy...😃 Magadtol gondolkodsz igy, vagy elolvastal valami megmento konyvet?
Szoval mind betegek vagyunk. Annak idejen is voltak ilyen dolgok, x is meg y is,meg jatekok is. Gondolom a bomberman is egy agressziv agybetegeknek valo jatek volt annak idejen..tudod mert lufikat kellett robbantani, szegeny lufik.
Jo ertjuk ertjuk, kapcsolatban elsz...Nem kell tobbet ezen lovagolni, vagy ez talan akkora szenzacio? 😃
Nem gondoljuk, nem gondolom hogy ebbol fakadna minden rossz,ami a nokkel es a gyerekekkel tortenik kint a nagy vilagban. Regen is tortentek ilyenek, x es y elott is,mikor meg csak szinen sem voltak ezek.
Sot hova tovabb,szerintem kicsit durvabban es surubben tortentek ezek a dolgok.
Mindenki belegondol,de te kulonosen sokat latsz bele. Van aki peldaul a felesleges indulatait az ilyen jatekokban vezeti le,tudod, gyilkol a gtaban kicsit hogy kint a valo vilagban ne vagjon szajba valakit ugy, hogy az meghal. Meg mondjuk a 12 eves gyerekeknek nem feltetlen kell engedni, hogy egy 18+os jatekkal, mint a gta jatszon amig kicsit erettebb nem lesz. Itt josz kepbe te, mert ez a te felelosseged.
Nem kell am ez az igehirdetes amugy, ez itt egy jatekokkal foglalkozo forum, nem pedig a krisna.hu.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
@Dwayne26: Ahogy írod a GTA szexista játék és ha van bnő akkor az hogyan érinti majd...
Nos ez az én esetemben például úgy jött ki, hogy a bnőm megvette a GTA5-öt, hogy együtt tudjunk játszani a sexista játékkal 😆
0
0
0
0
Dwayne26 avatar
@TeMeRolEee: 19951207 : Azért játszik veled, mert bele törődött ebbe a szaros világba, hogy nőket semmibe veszik és csak mert hogy "menőnek" tartsad meg azért hogy "szeret" inkább játszik ezzel a szenny GTA val...
De ha komolyan elbeszélgetne itt mindenki a barátnőjével már ha van nekik. Akkor nekik sem tetszene ez a sok szarság meg hülyeség ami a videojátékokban filmekben STB van. Lényeg a kommunikáció....
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@vyne: Szerintem ez csak irónia akart lenni.
0
0
0
0
susguy avatar
@Tuhajohn: Sajnos komolyan gondolja szegénykém, már egy korábbi hírnél is fröcsögtette a nyálát.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Dwayne26: Nascar, F1, WRC, Dakar. Ez mind olyan játék, ami megfelel minden általad leírt szempontnak.
0
0
0
0
susguy avatar
@SuperPuma: Dehogy felelnének meg neki. Láttad már hogy mennyire pucérak az autók azokban a játékokban? Semmi ruha nincs rajtuk!
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
@Dwayne26: Valahol igazat adok neked, mert egy kis gondolkozással azért bennem is előjött ez az érzés, hogy basszus azért igazad van!
Sajnos ezek játékok nem undorítóak, nem a játékot kell szidni, és nem a fejlesztőket. Ezek játékok nagy része csak a romlott, gusztustalan világot tükrözi, hogy valójában hogy is élünk!
Abban igazat adok hogy szexista játék a Witcher, Cyberpunk, stb... játékok, de kérem, nem butáknak való játék egyik sem. Egyszerűen csak a valóságot tükrözik ezek a játékok.
Nők megalázása? Hogy is fogalmazzak. Itt semmilyen megalázásról nincsen itt szó, mert amelyik nő nem k*rva, az nem fogja magára venni ezt az egészet.😀
0
0
0
0
vkristof01 avatar
@Dwayne26: @vyne: Ez tipikusan az a fajta komment amire nem lenne szabad válaszolni mert utána tele lesz a szarakodással az egész komment szekció. Volt egy véleménye, irreális, nem kell vele foglalkozni. Első ránézésre is egyértelmű, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni.
0
0
0
0
vyne avatar
@vkristof01: Hat jo, igazad van. Csak rohadtul tud idegesiteni az ostobasag,es nem birom megallni, hogy ne probaljam elmagyarazni neki...😃
0
0
0
0
vkristof01 avatar
@vyne: Értem én, nem vagy egyedül 😀
0
0
0
0
neOnOxd avatar
@Dwayne26: 😆dddddddddddddddddd
0
0
0
0
Hunnia98 avatar
@Dwayne26: agony próbáld ki olyan mint a tetris ez nem olyan szexista mint a witcher meg a gta .
0
0
0
0
Matt1656 avatar
@Dwayne26: Nem tudom troll vagy-e, de gondoltam beszállok keyboard warriorkodni. Ezen játékok célja az emberi elme, annak sötét oldalának ismertetése, valamint a pozitív viselkedésbeli értékek fontosságának magyarázása, hogy miért fontos az empáita, a tolerancia stb. Aki képes meglátni ezekben a történetben az üzeneteket az ezáltal fejlesztheti is a személyiségét. Játékban gyilkolászás közben is a legtöbb ember biztosan elgondolkodik bizonyos dolgokon. Aki csak az agressziót és az erőszakot látja az csak felszinesen vizsgálja ezeket a tartalmakat és elég zárt elmére utal.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nem kellett volna ennyivel előre bejelenteni, hogy lesz
0
0
0
0
bitpork avatar
Kezd kicsit unalmassá válni, valóban. Amikor képenkénti elemzés megy már bele sem nézek pedig ha vki akkor én nagyon várom már.
0
0
0
0
susguy avatar
Még hány cikk lesz arról hogy nem volt kész a játék az idei E3-ra? Szerintem a legtöbben már az esemény előtt is rájöttek erre.
0
0
0
0
💬 2
Twist avatar
@susguy: Valamivel fent kell tartani az érdeklődést.
0
0
0
0
susguy avatar
@Twist: Valamivel igen, de még csak annyit se kapunk.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció