Cyberpunk 2077: a mellékküldetések is hatással lesznek a történetre

Szerző: xoki | 2018. November 06. | hír | 13 hozzászólás

Aki játszott a The Witcher 3-mal, az tudja, hogy a fő történetszál mellett rengeteg remek mellékküldetés is található a játékban, amelyek nagy része külön kis történetet mesél el, ezzel is gazdagabbá téve a játék világát.

Kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 esetében is hasonló küldetésekre számíthatunk, ugyanis ezek a melléktevékenységek tökéletesek arra, hogy bemutassák a cyberpunk stílusú világot és annak apróbb történeteit. Ebből a szempontból tehát fontos szerepet töltenek majd be a játékban, viszont a CD Projekt RED pályatervezője, Miles Tost szerint a Cyberpunk 2077 mellékküldetései a The Witcher 3-mal ellentétben a fő történetre is kihatással lesznek.

Már korábban is elárulták, hogy hasonló terjedelmű feladatok várnak ránk, mint a The Witcher 3 esetében, viszont most kiderült az is, hogy a Cyberpunk 2077-ben minden összefügg majd, így a küldetések nagy része hatással lesz a fő sztori alakulására, vagy legalábbis annak apróbb részleteire. Természetesen nem minden esetben lesz így, de sok olyan feladat vár ránk, ahol fontos döntéseket kell majd hoznunk.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bitpork avatar
Kérdésen kívüli dolgokról irkálnak "híreket" de hogy lehessen előrendelni aaaaaazt nem 😞
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Hát én utálom a mellékküldiket, szóval remélem nem sok és nem nagyon lesz hatással rá. Vannak játékok ahol jók, de a legtöbben ugyanarra a kaptafára készülnek és unalmassá válnak. (Ez az én véleményem)
0
0
0
0
💬 9
susguy avatar
@Warlordcommander: Az olyan játékokban ahol maga a fantázia világ felfedezése és az abba való beleélés a lényeg, a mellékküldetések/mellékszereplők legalább annyira fontosak (ha nem fontosabbak) mint a főszál/főszereplők, a Cyberpunk pedig nagyon is az a műfaj ahol ez az állítás igaz.
Ha pedig van cég aki elő is tud rukkolni érdekes mellékszálakkal akkor az a CDPR.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Warlordcommander: Szerintem a Witcher 3-ban volt jópár mellékküldetés ami érdekesebb volt, mint a fő szál. Vaják könyvekben se tetszik, hogy minden Ciri-ről szól. Szerintem kegyetlen unalmas karakter a játékban és a könyvekben is. Szóval nálam valószínűleg ez volt az oka, hogy jobban élvezem a mellékküldetéseket. De uborkasoft felé játékokban ahol van egy nagy és üres világ meg kb 0 igyekezet ott semmi értelme nekik.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Warlordcommander: CDPR nagyon jó a mellékküldetésekben, lásd Witcher 3. Jó pár közülük jobb mint a főszál. És ha oda teszik magukat ismét, akkor nem fogunk csalódni és nem lesznek unalmasak.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@TheMenkuPocok: Witchert nem játszottam nem érdekel, de remélem igazad lesz és jók lesznek ebbe.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Akkor neked sem lehettek valami erős cuccaid, mivel mindig a mellék küldik adják a jobb fegyvereket stb.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Csak egy két rpg-vel játszottam ezidáig mivel nekem unalmasak. Skyrimet szeretem azt ki is fulloztam, bár még mindig akad pár küldi amit nem csináltam meg. Mass effectet játszottam még nagyon régen de meguntam felénél ezért abbahagytam. Inkább mmo-kal játszok pl sto, eso. Vagy stratégiai versenyző vagy sandbox játékokkal. És igazából nem értek egyet ezzel a melléküldik adják a jobb cuvcokat mert manapság a legjobbakat meg kell venni 😜
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Skyrim nem igazán RPG hanem exploration/adventure bolhafingyni és nagyon alap RPG elemekkel valószínűleg ezért is tetszett ha nem jön be ez a műfaj.
Kétlem hogy ez a cím nagyon bejönne neked.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Bírom hogy sokan nincsenek tisztában az rpg fogalmával mivel nem csak az lehet rpg amiben olyan dialógusok vannak mint egy mass effectbe vagy witcherbe.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerepj%C3%A1t%C3%A9k_(videoj%C3%A1t%C3%A9k)
Amúgy meg az rpg (role play game) az amikor valakinek a bőrébe bújsz és úgy élsz át egy kalandot stb szóval a skyrim igenis ugynaolyan rpg mint a többi csak másra fektet nagyobb hangsúlyt.
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Ezzel a logikával az összes Call of Duty RPG mert valakinek a bőrébe bújva élsz át egy kalandot. Szerintem kicsit több is kell egy RPG-hez.
A normális dialógusok hiánya (amit mellesleg nem is én hoztam fel) csak egy része annak amiért alig van köze egy épkézláb RPG-hez.
0
0
0
0
Aredarn avatar
@19ati93: The hype now is like a bullet train.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció