Menu
Bully 2: állítólag elkezdték, de sohasem lett befejezve
Szerző: xoki, 2019. október 11., hír

Korábban a Grand Theft Auto 5-ben és a Red Dead Redemption 2-ben felfedezhető easter eggek és utalások alapján a Rockstar Games rajongói arra a következtetésre jutottak, hogy titokban már készül a Bully folytatása. A VGC forrásaira támaszkodva pedig most azt állítja, hogy néhány évvel ezelőtt tényleg elkezdődött a Bully 2 fejlesztése, és annak egy része játszható is volt, de egy idő után félretették.

A Video Games Chronicle forrásai alapján a folytatásban ismét Jimmy került volna a középpontba, viszont a konkrét körítés kitalálására még nem került sor. 2010 májusa és 2013 vége között a Rockstar New England állítólag játszható formába hozta a játék egy kis darabkáját, amelyet a Rockstar Advanced Game Engine, azaz RAGE motorral készítettek. Jelenleg ez a motor van a GTA 4 és 5, a Max Payne 3 és a két Red Dead Redemption játék alatt is.

Sajnos csak eddig jutottak el, ezt követően a projektet elkaszálták, és a csapat egy másik játékra tért át. A folytatásba állítólag több mint egy évet fektettek bele, ezért nincs kizárva, hogy egyszer újra előveszik majd, de sajnos úgy tűnik, egy jó ideig biztosan nem kapunk folytatást.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
nemmegycsaklowon avatar
7 hónapja | 2019. 10. 21. 20:02:58
#
Ennek az első része is nagyob bitang :D
Minden iskolakerülőnek ajánlott az első rész kitolása XD
Én annak idején még ps2-őn toltam ki, aztán néhány hónapja gépen megint. Ha esetleg tényleg kitolják a második részt, feltétlenül befogom újítani egy kitolásra.. :D Elég jól hangzik
Ajax avatar
7 hónapja | 2019. 10. 16. 21:16:55
#
Remélem azért majd még kap folytatást. Az első rész nagyon jó volt, érződött rajta, hogy valami új és ezért még messze nem volt egy tökéletes alkotás, bőven lett volna még mit csiszolni rajta, de egy új dolgot alkottak ami működött. A második résznél már tapasztaltak lennének és tudnák, hogy mit kéne másképp csinálni. Tuti, hogy imádnám. :) GTA VI után nekem ne egy RDR3, Max Payne 4, LA Noire 2 vagy nem tudom mi jöjjön, hanem a Bully 2!!!!!!!!!!!!!!! :)
woodbear avatar
7 hónapja | 2019. 10. 12. 02:46:49
#
Nekem nagyon tetszett a Bully, végre kicsit valami más volt. El lehetett vele hülyülni :)
gigazte avatar
7 hónapja | 2019. 10. 11. 20:38:07
#
Pedig jó lett volna! Egy kicsit bugyuta volt a Bully, de pont ezért volt egyedien vicces hangulata! A mai sztereotípiákra jó kis sztorit lehetett volna építeni. :D


Lite versions: