Búcsúzik a BioWare Points rendszer, ingyenessé válik több Mass Effect és Dragon Age DLC

Szerző: xoki | 2022. July 21. | hír | 1 hozzászólás

Az Electronic Arts a Mass Effect és a Dragon Age fénykorában állt elő az úgynevezett BioWare Points rendszerrel. A kiadó különböző értékű csomagokban árusította ezt a virtuális fizetőeszközt, amelyet Dragon Age Origins, Dragon Age 2, Mass Effect 2 és Mass Effect 3 DLC-kre tudtak elkölteni a felhasználók. Az EA most úgy döntött, nyugdíjba küldi az elavult rendszert, miközben teljesen eltávolítja a letölthető tartalmak árcéduláját.

A megszűnésről az EA egy levélben értesítette azokat a felhasználókat, akiknek még mindig van fennmaradt pontjuk az EA/Origin fiókjukon. Ugyebár sohasem lehetett pontosan annyit vásárolni belőle, mint amennyibe a kívánt DLC került, szóval a felhasználók többségénél valószínűleg fellelhető még valamennyi. Október 11-től végleg elbúcsúzhatunk a BioWare Points rendszertől, de a DLC-k szerencsére nem tűnnek el, hanem ingyenessé válnak.

A Dragon Age: Origins, Dragon Age 2, Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 letölthető tartalmai érintettek. Az említett játékok DLC-ihez mindenki ingyenesen hozzájuthat majd az Originen, viszont a Mass Effect 3 multiplayeres csomagjait a továbbiakban is a játékon belül megszerezhető fizetőeszközzel oldhatjuk fel.

Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Megjelenés: 2010. January 26. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
visor261 avatar
Őszintén szólva meglep hogy nem a ubit követik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció