Böngészőből is játszható az eredeti Diablo

Szerző: xoki | 2019. July 31. | hír | 7 hozzászólás

Az 1996-os Diablo egy remek hack and slash volt a maga idejében, és sok esetben még most is megállja a helyét, főleg ha nem tántorít el benneteket a régi látványvilága.

A Rivsoft csapata - akik mondhatni a Blizzardhoz kapcsolódó projektekre specializálódtak, például a Diablo 3 Character Planner is nekik köszönhető - elkészítette a klasszikus Diablo webes verzióját, így most már bárhol hozzáférhetünk a játékhoz. A játék shareware verziójával bárki játszhat, de ha birtokoljátok az eredeti játékot, akkor a teljes játékhoz hozzáférést kaptok. A játékot megvásárolhatjátok a GOG-on, a böngészős verziót pedig ezen az oldalon találjátok. (Az oldal túlterheltsége miatt több próbálkozásra is szükség lehet.)

A shareware verzió a dungeon első két területét tartalmazza, illetve a három karakter közül csak az egyikkel van lehetőségünk játszani. Tehát mindenképpen érdemes beszerezni a teljes játékot, ha ilyen módon szeretnétek nosztalgiázni egy jót.

Diablo
Diablo
Diablo
Megjelenés: 1997. January 01. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard North
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Mobilos diáblót nyomják már ki magukból... nem is értem mire várnak... állítolag már vagy 2 hónapja kész a játék ...
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
na menjenek a p.csába még kell neki a diabdat.mpq fájl is hozzá, így meg minek miközben a gog os ***ául megy win10 en is.
ennek max linuxon vagy macosx en van értelme.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@ichigo23619: Mégis hogy a fenébe raknák fel a teljes játékot ingyen a netre? A diabdat.mpq tartalmazza a játék összes assetét.
0
0
0
0
xCube avatar
Minden egyes alkalommal mosolygok, amikor elkészül egy régi klasszikus vagy egy emulátor webes verziója. Jó, hogy létezik, a programozók is sokat zsonglőrködtek vele, tanultak belőle, de ezek rendes játékra nem alkalmasak egyáltalán, maximum kipróbálásra.
0
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@xCube: Azért manapság már nem egészen ott tartanak a webes alkalmazások sem, mint pl. 15 éve...
0
0
0
0
xCube avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Nem a teljesítmény hanem a kényelem, pontosabban a kényelmetlenség miatt írom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció