Bezárja kapuit a Total War: Arena

Szerző: xoki | 2018. November 22. | hír | 2 hozzászólás

A Creative Assembly és a Wargaming multiplayer játéka, a Total War: Arena már február óta nyílt bétában van, de már sokkal régebb óta játszható.

Sajnos hamarosan búcsút inthetünk a játéknak, ugyanis a stúdiók által közzétett GYIK-ból kiderült, hogy a játék sajnos nem tudta teljesíteni a Wargaming és a Creative Assembly elvárásait, így úgy döntöttek, hogy leállítják a fejlesztést, 2019. február 22-én pedig a szerverek is leállnak.

Köszönetként a Creative Assembly ingyenes DLC-ket ad a korábbi Total War játékokhoz. A játékosok az alábbiak közül választhatnak: Total War: Medieval II – Definitive Edition, Hannibal at the Gates – Campaign Pack a Total War: ROME II-höz, Age of Charlemagne – Campaign Pack a Total War: ATTILA-hoz, The Grim and the Grave – Lords Pack a Total War: WARHAMMER-höz.

A Wargaming szintén hasonló ajánlattal rukkolt elő, viszont az általuk kínált ingyenes tartalmakhoz csak akkor férhettek hozzá, ha a nyílt béta ideje alatt legalább 100 csatát lejátszottatok. A feltételnek eleget téve 30 napos prémium időt kaphattok az alábbi játékokban: World of Tanks, World of Warships és World of Warplanes.

Ezen az oldalon megtaláljátok az instrukciókat a fentiek beszerzéséhez.

Total War: ARENA
Total War: ARENA
Total War: ARENA
Megjelenés: 2018. February 22. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTT, MMO
Fejlesztő: Creative Assembly
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Inestier avatar
Az ötlet jó, a megvalósítás borzalmas.
0
0
0
0
no avatar
Ez gyorsan ment a levesbe...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció