Menu
Bezárja kapuit a Carbine Studios, leállnak a WildStar szerverei
Szerző: xoki, 2018. szeptember 07., hír

Az NCSoft bejelentette, hogy a Blizzard egykori alkalmazottjai által alapított Carbine Studios hamarosan bezárja kapuit. Nekik köszönhetjük a WildStar nevezetű MMO-t, amelynek szintén ideje búcsút inteni, ugyanis a stúdió megszűnése mellett a játék szerverei is leállnak majd. A játékbeli cuccokra elköltött pénz visszaigényelhető lesz.

A stúdió 2014-ben adta ki első játékát, vagyis a WildStart. Először előfizetéses rendszerrel indult, de később, 2015-ben free-to-play modellre váltottak. Ezt követően a cég több izgalmas projekten kezdett el dolgozni, és új embereket is toboroztak, de sajnos úgy tűnik, ezekből már nem lesz semmi. A Kotaku értesülése szerint 50 személy veszíti el állását.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Milton avatar
10 hónapja | 2018. 09. 08. 07:55:12
#
rip
Tényleg ígéretesnek tűnt ("HC playerektől HC playereknek" ) , de egy borzalmas és fájdalmasan hosszú indulás után is aki még megmaradt csak egy tartalom hiányban szenvedő játékkal találkozott.
no avatar
10 hónapja | 2018. 09. 08. 06:38:23
#
A 2014es verzió is a felétől közel játszhatatlan volt a hatalmas lag miatt, és ez később sem változott, akármikor visszanéztem az évek során.
Pedig volt benne lehetőség, a harcrendszer is érdekes volt, ahogy a különféle fejlődési utak is, de a terület fele annyira használhatatlan volt hogy a f2p sem mentette meg.


Lite versions: