Bemutatta új fejlesztői eszközét az Epic Games

Szerző: Pafry | 2021. February 13. | hír | 11 hozzászólás

Az Epic Games nemrég bemutatta új, böngészőből is használható fejlesztői eszközét, mely óriási segítség lehet a fejlesztők számára az új arcok és különböző mimikák megalkotásában.

Az eszköz a MetaHuman Creator névre hallgat, és általa egy egészen apró részletekig beható programot kapunk. A legújabb technológiákkal felvértezett Unreal Engine 5 adja az eszköz alapját. Az Epic szerint támogatja a különböző modern motion capture technológiákat is, és egyaránt használható lesz videojátékokban, valamint filmekben is.

A programban pillanatok alatt össze lehet rakni egy majdhogynem fotórealisztikus emberi arcot, melyet aztán utána meg is animálhatunk kedvünk szerint. Ezzel jelentős mértékben lecsökkentheti a videojáték-fejlesztés egyik kulcsfontosságú elemét, amely a különböző érzelmek realisztikus kivitelezése az emberi arcokon.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Cyberpunk megjelenése után már tudjuk, hogy nem elég ha szép a karakter generálás. 😀 A játék fusson lagg nélkül ilyen grafikai minőségben és akkor elismerem, hogy van értelme.
0
0
0
0
💬 1
Rocky12 avatar
Hát nem tudom. Szép meg realisztikus de ezt a szintet nagyjából már az Uncharted 4 vagy akár a Crysis 3 is hozta. Én arra vagyok kíváncsi hogy ez mikor lesz széles körben is elterjedt.

0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A közeljövőben ez elsősorban filmekhez van, meg maximum néhány játék átvezető videóihoz, ahol fontos a történet, meg a videókban a minnél életszerűbb, realisztikus ábrázolás...

Játékokban is lehet majd hasonló grafika, ha hamarosan mindenki áttérhet cloud gamingre, ahol szupervasakkal meglehetünk támogatva... Otthoni vasak ezt a grafikát az átlag játékosnak nem bírná 10 év múlva sem még megjeleníteni. De talán 20 év múlva ez lesz a teljesen hétköznapi már az összes játékban, amelyik realisztikus ábrázolásra törekszik, és nem csak az átvezetők videókban, de folyamatosan a játék során. De az még nem holnap lesz, egyenlőre még a legújabb videókártyákat sem lehet beszerezni, már hónapok óta, hiába vágyik valalki jobb grafikára, meg fizetne is érte, fejlesztené a vasát... 😂
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Be lehet szerezni, és megfizethető is csak okosan kell csinálni.
0
0
0
0
carl18x avatar
Tetszi, remélhetőleg a közeljövőben jönnek játékok amik ezt használják ! 😃
0
0
0
0
retek77 avatar
Így legyen!!! 😀 Ámen!!
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
Ez a cucc nagyon tetszik! Ez nagyin jó dolog lehet! Alig várom hogy használják végre! 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció