Bemutatkozott egy next-gen sci-fi kalandjáték, a Haunted Space

Szerző: Pafry | 2021. April 02. | hír | 0 hozzászólás

A nemrégiben lezajlott Future Games Show keretein belül mutatkozott be az Italian Games Factory fejlesztőcsapat új játéka, a Haunted Space, melyet a Merge Games fog majd kiadni. Ez egy kifejezetten next-gen űrhajós lövölde lesz, amely csak az új konzolokra, valamint PC-re fog megjelenni, egy egyelőre még ismeretlen időpontban.

A történet szerint az emberiség valamikor a távoli jövőben elérte a messzi Neterun galaxist, ahol valamilyen értékes energiaforrásra bukkantak. El is kezdik szépen kiaknázni, ám hamar kiderül, nem ők voltak az elsők a galaxisban, és bizony fel kell venni az idegen erők ellen a harcot. Ebben a feszült helyzetben bújunk majd a főhős, Raider bőrébe, akinek különféle küldetések teljesítése és a galaxis felfedezése lesz a dolga.

Így tehát felfedezésben és az űrhajónk fejlesztgetésében nem lesz hiány, ahogyan űrcsatákban sem, a játék pedig állítólag horror elemeket is tartalmazni fog. A Haunted Space valamikor a jövőben fog megjelenni, PC-n eddig a Steam van megjelölve platformjaként.

Haunted Space
Haunted Space
Haunted Space
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Szimuláció
Fejlesztő: Italian Games Factory
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció