Bemutatkozott a Ubisoft új ingyenes lövöldéje, a Ghost Recon Frontline

Szerző: xoki | 2021. October 07. | hír | 2 hozzászólás

A Ubisoft a Tom Clancy's Ghost Recon 20. születésnapját ünnepli, és ennek örömére egy teljesen új játékot is bejelentettek. Az ingyenes PvP lövölde, a Ghost Recon Frontline leleplezése mellett a cég ingyenessé tette az eredeti Ghost Recon játékot és annak néhány DLC-jét is.

A cég Hyper Scape című játékával a battle royale műfajjal is megpróbálkozott, de sajnos nem sikerült elég nagy népszerűségre szert tenniük. Úgy tűnik, a Ubisoft már a népszerűségi mutatók előtt belekezdett egy alternatív cím elkészítésébe, és jelentős erőforrás belefektetésével előállt a Ghost Recon Frontline-nal. A Ubisoft Bucharest három évet töltött el a játék fejlesztésével, így remélhetőleg tényleg egy remek címről van szó.

A hivatalos oldalon található leírásokból a Frontline egy F2P, taktikai-akció, PVP-re fókuszáló lövölde, amely a neves Ghost Recon univerzumban játszódik. Többféleképpen túljárhatunk benne az ellenfél csapatainak eszén, így megszerezve a méltó győzelmet. A széria megszokott kameranézetét belső nézetre cserélték le. A játékban 3 fős csapatokban nyomulhatunk előre, miközben karakterünk fegyverarzenálját, taktikai és támogató képességét is személyre szabhatjuk, hogy minél egyedibb élményben lehessen részünk.

A szerencsés regisztráltak lehetőséget kapnak a játék megjelenés előtti tesztelésére, amelyre október 14-én fog sor kerülni. Szóval, ha a Frontline felkeltette az érdeklődéseteket, akkor ne felejtsetek el minél előbb regisztrálni rá. Sajnos a játék megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert.

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Rossznak nem nézett ki de ahogy láttam ebbe is lesz minden mint a búcsúba... ezzel *** el a mai játékokat hogy telepakolják őket minden szarral... mi volt anno pl egy cod2 ben? 2 fegyver meg bash... azt benne volt vagy 3-4 ezer óránk, és lehet keveset mondtam :D a mai játékokba nem teszek bele annyit az biztos és nem azért mert nem lenne időm rá hanem mert már túl vannak gondolva... persze tisztelet a kivételnek! Ezt meg kell említeni mert azért akadnak jó játékok is még szerencsére néha napján
4
0
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: A jó kis sniper elite 2, hány száz órán keresztül keresgéltük a jó spotokat és egymás fejét. :D
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció