Bemutatkozott a Tom Clancy's XDefiant

Szerző: Pafry | 2021. July 19. | hír | 12 hozzászólás

Pörgős előzetes keretein belül mutatkozott be a Ubisoft legújabb, Tom Clancy nevéhez fűződő játéka, amely az XDefiant alcímet kapta. Egy ingyenesen játszható hero shooterről van szó, amelynek hamarosan már az alfatesztje is el fog indulni, így egy ideje már biztosan készülhetett a francia vállalat berkein belül.

A játékmenet a pörgős arénaharcokra épít elsősorban, amelybe különböző képességekkel rendelkező hősökkel vethetjük bele magunkat. A fegyverpárbajok dinamikusságán lesz a hangsúly, valamint a gyors helyváltoztatáson, így különösebben taktikus, vagy lopakodós elemekre ne nagyon számítsunk. Nézete teljes egészében FPS lesz, és több Tom Clancy's játék elemeit vegyíti magában, például a karakterosztályok tekintetében találkozhatunk majd a Splinter Cellből vagy épp a Ghost Reconból átemelt hőstípusokkal.

Az XDefiantet a Ubisoft San Francisco fejleszti, egyelőre még nem kaptunk megjelenési dátumot hozzá, azonban augusztus 5-től PC-n elkezdődik egy korai tesztfázisa (csak az Egyesült Államokban és Kanadában), amelyre itt lehet regisztrálni. PC mellett a jelenlegi és korábbi konzolokra is meg fog még jelenni.

XDefiant
XDefiant
XDefiant
Megjelenés: 2024. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Ubisoft San Francisco
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Mondjuk a blizz Heroes of the Stormja nem azért sült be, mert a blizz a saját világainak hőseit eresztette össze benne (egynémelyik hősnek - pl Varian és Zerathul - az lett a nyugdíjas otthona: all inclusive ellátással, orvosi felügyelettel, szombat esti bingoval, kétheti termékbemutatóra buszozással, meg minden), hanem mert játémechanikailag nem tetszett a moba rajongók nagy részének.

Itt már a körítés is bukta, legalábbis a kommentek alapján és ahogy a mondás tartja:
Ezt is elb*szták!
0
0
0
0
MentaStrike avatar
És íme kockák és kockánék, emiatt lett kitolva a megjelenési dátuma a Rainbow Six: Extraction-nek, megint.

Megnézve a trailert: Hát ez egy összevágott Valorant-Apex Legends-Warzone-Siege összehányás, itt ott Overwatch-os megmaradt ebédmaradékkal. Ez tökömbe hol illik egy Tom Clancy által fémjelzett világba, már elnézést?

És ezt ki is fogják adni, ingyen, oszt vedd a lootboxainkat Móricka, talán kapsz egy olyan OP fegyvert, 0,000001% eséllyel kb 100.000 befizetett pénz után, hogy azután már szeretni fogod a játékot.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
A like-dislike arányokat elnézve lehet itt fog kicsúcsosodni az, amit a Ubi mostanában nagyrészt művel. Kvázi ez lehet a Ubisoft "Infinity Warfare-ja". Kérdés, hogy utána észhez térnek-e.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Nem fognak.
Ott van nekik TC neve, erre elpazarolják egy ilyen hulladékra.
Ott van az elfeledett World in Conflict. Massive-ot állítsák rá, csináljanak egy jó hidegháborús/modern/közeljövős RTS-t, Massive ahhoz még talán ért. ÉS hidegháborús könyve van TC-nek is nem kevés, pl Red Storm Rising ha meg modernebb akkor Debt of Honor vagy Bear and the Dragon.

De más könyvéből is lehetne jó játékot készíteni, igaz nem ilyen aréna heroshootert, mert ő annál azért komolyabb témákkal foglalkozott, de pl egy jó squad alapú taktikai fps a Clear and Present Danger (Végveszélyben) könyv alapján - igen a Wildlands is hasonló de ott 4 fős rambó csapat ment Bolíviába...
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Palanova: Massive le van terhelve az Avatarral és Star Wars-al.
0
0
0
0
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Igen, meg a Division 2 2. évével amire baromira nem számoltak - ez is egy olyan wtf, hogy ja nem készültünk semmivel nem gondoltuk hogy eddig kihúzza a játék. Hát nem is rajtuk múlott - patchenként elb*szták ahogy a Division 1-et is, gearelhettél újra minden patch után, nem lesz fizetős tartalom, hja de mégis, stb..., mert amennyi munkát beleraktak a megjelenés utáni egy évnyi tartalomba az kb 1 hónap alatt lett összeütve és akkor sokat mondtam.

Eddig egy játékra nem tudnak megfelelően koncentrálni a megjelenés utáni időszakban (addig is csináltak hülyeségeket: e3 videó vs megjelenéskori állapot, kihagyott tartalom, kihagyott feature - Division 1-ben drónozás mobilról) de legalább amikor megjelent, jó volt az adott cím, most majd hirtelen kettőre fognak tudni figyelni...hogyne :D
0
0
0
0
susguy avatar
Tom Clancy's Rolling In His Grave.
1
0
0
0
gigazte avatar
Arra se méltó már a Ubisoft, hogy leköpjék őket...
0
0
0
1
Unstoppable avatar
Ráteszik Tom Clancy nevét, közben a pali, full armorban valami sci-fi erőtér termelő fúziós fazékkal trappol előre a poszt-apokaliptikus New York utcáin és láthatatlan amigók lőnek rá 😂

Ha már Ubisoft be akart szállni a f2p arena shooterek világába legalább ne ezzel a névvel csinálnák.
Egyébként is 12 egy tucat, lassan ha eldobunk egy uborkás szendvicset az 3 ilyen játékon fog landolni.
Az Overwatch-on és a Valoranton kívül kiemelkedően népszerűt se tudnék mondani. Ellenben annál több végezte a levesben 3 hónap után...
Ráadásul meg sem erőltették magukat, egyszerűen összeollózták az eddigi címeik tartalmát, és minimálisan kiegészítették azt. Bravo.

Részemről értelmetlennek tartom, nem biztos hogy rossz lesz de műfajából fakadóan nem lehet nagy elvárásokat támasztani felé. Azért persze kipróbálom majd, hátha a gameplay fun, az még megmentheti a teljes érdektelenségtől.
5
0
0
0
no avatar
Szegény Tom Clancy, ha ezt megélte volna biztos megtiltotta volna a neve használatát...egy könyve, egy története sem szólt semmi ilyesmiről. Még a Rainbow Six könyv sem, pedig abból az alaptörténetből azért készült pár jó játék, és nem, nem a Siege-re gondolok...rémes látni hogy egy ténylegesen komoly, politikai thrillerből hogyan lett az évek alatt "A taktikai shooter"ből egy pixellövő heroshooter.

És most elkezdik összeollózni a különféle frakciókat a különféle játékaikból...hogy egy erőteret és gyógyítódrónt használó heroshooterből hogy lesz realisztikus gunplay abba bele sem merek gondolni.
6
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció