Bemutatkozott a modern CPU-khoz készült 3DMark benchmark, a CPU Profile

Szerző: xoki | 2021. June 27. | hír | 2 hozzászólás

A 3DMark legújabb frissítésével elérhetővé vált a CPU Profile-ra keresztelt új benchmark, amely 16 szálas, 8 szálas, 4 szálas, 2 szálas és 1 szálas teszteket tartalmaz, amelyek megmutatják, hogyan is teljesít egy CPU a betöltött szálak számának változásával.

Ahogy mindig, a felhasználók most is összehasonlíthatják az eredményüket más rendszerekkel, amelyben egy másik vagy pontosan ugyanaz a processzor kapott helyet. A felhasználók a felsoroltak mellett egy hatodik tesztet is elvégezhetnek, amelynél a CPU összes szála közrejátszik.

Miután lefuttatjátok bármelyik tesztet, a rendszeretek elér majd egy bizonyos pontszámot. Zöld sáv jelöli majd a ti eredményeiteket, a fekete vonal a medián pontszám, a sáv végén pedig az eddigi legjobb, a tesztelt CPU-val felszerelt rendszer eredménye látható. Szóval az általatok elért, illetve a legjobb pontszám közötti rész mondhatni a processzorotok overclockolási lehetőségeit jelöli.

A 3DMark Advanced Edition és Professional Edition birtokosai egy ingyenes frissítésként kapják meg az új benchmarkot. A programot jelenleg 85%-os kedvezmény mellett, mindössze 3,74 euróért tudjátok beszerezni a Steamen.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Izzad a vas alatta rendesen 😂😆
0
0
0
0
DarkPlanet avatar
Nem lett volna egyszerűbb.. egy frissítés a régihez, újra írni az egész programot több szállra... Csak hogy ne tudd sose a régi régi gépedhez hasonlítani a pontokat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció