Menu
Bemutatkozott a League of Legends legösszetettebb karaktere
Szerző: xoki, 2019. december 01., hír

A Riot Games felfedte a League of Legends következő hősét, aki az eddigi legösszetettebb karakter lesz, hiszen öt különböző fegyvert képes használni. Aphelios már kipróbálható a tesztszervereken, de hamarosan mindenhol elérhetővé válik.

Aphelios minden fegyvere egyedi, és egyszerre kettőt tud használni oly módon, hogy a Q gombbal a fő kezében lévővel támad, míg az R a másik fegyverét aktiválja. Ezek között pedig a W gombbal tud váltani. Az öt fegyver pedig a lőszer elfogyásával váltogatja egymást. A karakter összetettsége miatt egy teljesen új HUD megtervezése is elengedhetetlen volt, illetve fontos még tudni, hogy az új karakter nem rendelkezik majd semmilyen képességgel az E billentyűn.

A karakter képességeinek és különböző fegyvereinek részletes magyar leírását megtaláljátok a játék hivatalos oldalán.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
no avatar
8 hónapja | 2019. 12. 03. 17:12:48
#
Nem egy nagy durranás és nem is bonyolult, ha azt nézzük. Nem, a bonyolultságát inkább a játék tempója adja. Ahogy én érzem, a játék nagyon gyors újabban, egy-egy esemény gyorsabban beindítja a várható eseményláncolatot, illetve a hősök is gyorsaságra meg ügyességre épülnek. Egy ilyen környezetben viszont pedig tényleg nehéz lesz ez a hős, de aki kitanulja rendesen ÉS tudja tartani a tempót, az hasznot húzhat belőle.
ricsko1234 avatar
8 hónapja | 2019. 12. 01. 19:17:16
#
Na erre kíváncsi leszek :D


Lite versions: