Bemutatkozott a Ghost of Tsushima folytatása, a Ghost of Yōtei

Szerző: xoki | 2024. September 25. | hír | 1 hozzászólás

Múlt éjjel a Sony legújabb State of Play bemutatóján végre megvillantották, hogy a Ghost of Tsushima megjelenése óta pontosan milyen projekttel bízták meg a Sucker Punch csapatatát. Sokak örömére a rendkívül népszerű nyílt világú játékuk folytatásán, a Ghost of Yōtei című kalandon dolgoznak, amelyre már nem is kell sokat várniuk a rajongóknak.

Miután az első játékban Jin Sakai története lezárult, a Sucker Punch a következő résszel néhány évszázaddal a jövőbe repít minket. A Ghost of Yōtei Japán északi részén, Hokkaido környékén játszódik 1603-ban, abban az időszakban, amikor állítólag Japán egyik legfélelmetesebb kardforgatója is élt.

A játékosok Atsu, egy új harcos bőrébe bújhatnak majd, aki egy csapat Ronin elől menekül. Az első játék olyan korban és helyen játszódott, ahol a szamuráj klánok szervezettebbek voltak, azonban 1603-ban ez nem így volt, tehát egészen más történetre számíthatunk.

A Ghost of Yōtei 2025-ben fog megjelenni PS5-re, de előreláthatóan egy év múlva valószínűleg PC-re is befut majd.

no cover
no cover
Ghost of Yōtei
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Sucker Punch Productions
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DoggyDog avatar
2 hete hirdettem az első részt ps-re kutya nem érdeklődött rá...tegnap kijött ez a videó, már ma kaptam 3 üzenetet és el is vitték a játékot :D Erre jó volt ez nekem. De, amúgy jó játék ezt is beszerzem majd, amikor kijön.
0
0
1
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció