Bejelentették a Total War: Warhammer 3-at

Szerző: Pafry | 2021. February 04. | hír | 3 hozzászólás

A SEGA és a Creative Assembly közös bejelentése alapján érkezik a Total War: Warhammer széria harmadik része PC-re valamikor 2021 folyamán.

A harmadik rész számos új frakcióval fog szolgálni a Warhammer univerzumából merítve, mint például a Kislev, Cathay, Khorne, Nurgle, Slaanesh és a Tzeentch. A SEGA nyilatkozata szerint „a játékosok a hősök eddigi legszélesebb választékára számíthatnak, amit ez a sorozat valaha látott, csakúgy, mint a repülő teremtmények és a mágikus erők terén.” Minden új frakció egyben játszható is lesz a készülő kampány során.

A készítő azt is felfedte, hogy egy egységes térkép is megjelenik majd azok számára, akik mind a három részt birtokolják, mivel a céljuk „egy nagy világ megalkotása, melyen aztán keresztülvezethetik a játékosokat”. Az egységes térkép ingyenes DLC formájában lesz elérhető a játék megjelenésétől számítva.

A Warhammer univerzumra építő Total War széria harmadik része valamikor 2021 második felében érkezik.

Total War: WARHAMMER III
Total War: WARHAMMER III
Total War: WARHAMMER III
Megjelenés: 2022. February 17. (PC)
Műfaj: Akció, Stratégia, RTS
Fejlesztő: Creative Assembly
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Megvettem a 2.részt karikor , de még mindig magas ahhoz nekem a játék, hogy végigvigyem.
0
0
0
0
kazuhiro avatar
inkább lenne a neve simán Total Warhammer 😃
0
0
0
0
Trimeny avatar
A játék epicen is elérhető lesz, aki az ingyenes dlc-t szeretné megkapni, mindhárom játékot ugyanazon áruházba kell majd beszerezze. Az első és második rész még nem elérhető epicen, a Total War Acces keretén belül fogják megoldni az ilyesfajta problémát.
Mivel late 2021 a megjelenés, én szeptember vége, vagy október végére tippelném a megjelenést. A karácsonyi fa alá elég jól elférne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció