Bejelentették a Serious Sam: Siberian Mayhemet

Szerző: xoki | 2022. január 11. | hír | 1 hozzászólás

A Devolver Digital korábbi ígéretéhez tartva magát hivatalosan is bejelentette vadonatúj, Siberian Mayhem alcímű Serious Sam-játékát, amely a hónap végén érkezik.

A Serious Sam: Siberian Mayhem a klasszikus FPS széria önálló kiegészítője, melyben a játékosok a Notorious Mental elleni harchoz csatlakoznak, és Oroszország vad vidékeit járhatják be. Öt új pályára számíthatunk, melyek egy gyönyörű és veszélyes világban játszódnak: sarkvidéki partok, kietlen erdők, elhagyatott falvak és ijesztő szellemvárosok várják a játékosokat.

A játékban körülbelül 50 különböző fegyver lesz, a legendás AK-tól a kísérleti „Perun” számszeríjig. Ezenfelül kiderült még, hogy néhány mellékküldetésre is rálelhetünk a kaland során.

A Serious Sam: Siberian Mayhem január 25-én érkezik, melynek hivatalos gépigényét megtekinthetitek itt.

Serious Sam: Siberian Mayhem
Serious Sam: Siberian Mayhem
Serious Sam: Siberian Mayhem
Megjelenés: 2022. január 25. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Croteam, Timelock Studio
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Nem elhanyagolandó tény, hogy a kiegészítőt nem a Croteam, hanem a Timelock Studio fejlesztette. A csapat orosz modderekből és önálló fejlesztőkből áll, ezzel debütálnak a piacon. Bízom benne, hogy nem egy túlárazott silány mod lesz, de nekem jók az előérzeteim. Éppen ezért is veszem meg és próbálom ki.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció