Bejelentették a következő PUBG címet, a New State mobiljátékot

Szerző: Pafry | 2021. February 26. | hír | 3 hozzászólás

Az eredeti battle royale őrületet fejlesztő PUBG Studio, valamint az IP-t birtokló Krafton közösen bejelentette, hogy érkezik a hatalmas népszerűségnek örvendő franchise következő tagja, mely a PUBG: New State címet kapta. A játék igencsak hasonlít a Playerunknown's Battlegroundsra, azonban történetünk itt a jövőben játszódik, 2051-ben.

A játék okostelefonokra készül elsősorban, így az Android és IOS felhasználók maximálisan optimalizált PUBG élményt kaphatnak. Az új pálya neve TROI, amely egy 8x8 négyzetkilométeres harcterület lesz, ahol az igazi veteránok is láthatják majd, mennyit változott a környezet a két játék között. Többfajta újítást is bevezetnek a gameplay-be, a New State-ben már lehet vetődni a karakterünkkel, és drónokat is bevethetünk majd a kibővült eszköztárunkat használva. A PUBG Studio igencsak ráerősít a franchise-ra, a New State mellett pletykálnak már a PUBG 2 fejlesztéséről, jövőre pedig érkezik a szintén a játék univerzumában játszódó The Callisto Protocol.

A New State előreláthatóan 2021 folyamán meg is érkezik, Google Play-en megindult az előregisztráció, további információt a játékról pedig itt találhattok.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mrjobbfor avatar
Helló!A játékra már elő lehet regisztrálni,és az előregisztrálok kapni fognak egy autó skint.Ezt gondoltam megosztom,ha valakit érdekel és még nem látta a play storeban.
0
0
0
0
retek77 avatar
A PC-s verziót a PUBG-ból kifejetettem utálom, persze kipróbáltam de..............
Viszont a mobilos verzió valamiért tetszik!! PEdig lényegében ugyan az de valahogy mégsem
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció