Bejelentették a következő FIFA-játékot, az EA Sports FC-t

Szerző: xoki | 2023. April 08. | hír | 11 hozzászólás

Az EA Sport csütörtökön megkezdte az EA Sports FC népszerűsítését, amely a 30 éve FIFA lincenc alatt kiadott széria utóda lesz.

Az Electronic Arts körülbelül egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy elválnak útjaik a FIFA-val. Ugyebár ennek a partnerségnek köszönhetően használhatták a FIFA nevet, illetve a hivatalos női és férfi labdarúgó-világbajnokságok is bekerülhettek a játékaikba, de szerencsére mindez nem lesz túl nagy hatással a következő játékra.

A FIFA valójában a World Cup márkanéven és a játék címén kívül nem igazán adott hozzá sokat a sikerhez, mivel az angol Premier League, Dél-Amerika Copa Libertadores bajnoksága, az olasz Serie A és a világ más élvonalbeli bajnokságai teljesen függetlenek a FIFA-tól, és sokkal több csapattal és egyéb extra tartalommal töltötték ki a játékokat. Az EA Sports FC ezúttal a FIFPRO-val kötött csoportos lincencének köszönhetően továbbra is több mint 19 000 valódi sztárjátékos fog bekerülni a játékba.

Az EA Sports FC-ről júliusban fogunk többet megtudni, miközben a játék valamikor idén ősszel válik majd elérhetővé, ahogy azt a FIFA-játékoknál megszokhattuk.

EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC 24
Megjelenés: 2023. September 29. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport
Fejlesztő: EA Canada, EA Romania
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AdmIIIral avatar
Arra leszek kíváncsi, innentől váltanak -e az évenkénti megjelenésről vagy marad ugyanez az évenkénti.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@AdmIIIral: Szerintem marad minden a régi. Én annak örülnék, ha végre lenne egy igazi konkurens és muszáj lenne mindig valami újjal előállni, mert így azt csinálnak, amit akarnak és úgyis megveszik sokan.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
@Milan: Lehetett volna, de a Konami elég nagy öngólt lőtt magának.
0
0
0
0
AdmIIIral avatar
@Milan: UFL-ben bízok, ha idén kijön (azt ígérték, hogy '23 Q4) bár nyilván nem lesz ugyanaz a kategória.
Meg ha a FIFA szervezet eldönti kivel csinálja meg a játékát, de elvileg az csak jövőre fog kiderülni, illetve elkészülni(?).
0
0
0
0
19ati93 avatar
@AdmIIIral: 99% hogy marad az szokásos megjelenési rendszer.
0
0
0
0
VidarArt avatar
Egy újabb bugos sz*r várható 🤣
2
0
1
1
💬 5
Andor1997 avatar
@VidarArt: Valószínű karöltve az F1-es játékkal...😬
1
0
0
0
kovb677 avatar
@Andor1997: F1 22 elég élethü volt összetévesztettem valósággal, vannak még ilyen játékok amiket össze lehet téveszteni valósággal? Nem vagyok ebben annyira jártas most

Annak ellenére hogy hót buggos a grafikája elképesztő.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@kovb677: Pedig a grafika is 2015-16...,de valóban a legnagyobb baj, hogy rom bug...hasonló játékok, amik valós kinézetűek, íme
Assetto Corsa modolva..itt még a neked tetsző színminőséget is lehet állítani, vagy modot tölteni hozzá:



[LINK]

Assetto Corsa Competizione, ez az AC utóda (ez nem modolható), csak GT3, GT4 és egy két kisebb nagyobb képességű autó van benne, később jön valószínű GT2 is:
[LINK]
[LINK]

(Utóbbi linkeket valamiért nem kezelte le YT-os beillesztéssel, szóval csak így tudtam beilleszteni)
0
0
0
0
Erik1996 avatar
@Andor1997: Azért a hang az meg sem közelíti még a hivatalos játék hangját sem, de a hivatalosnál viszont meg kell találni a jó hangbeállításokat, ha azt akarod, hogy élethű legyen. A grafika szerintem rendben van 2015 óta sokat javult. Ez a modolt grafika sosem tűnt élethűbbnek a hivatalos játéknál.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Erik1996: Nyilván csak a moddereken múlik, ha az összképet nézed, az F1-es játékon a színekkel van sok variálva, hogy cukorkábbnak nézzen ki, meg hát más, de AC-ban meg az a jó, hogy úgy állítod ahogy akarod.


A hang...nos a hang már más kérdés: mind eredeti, egytől egyig, ettől eredetibb nem is lehetne, még ha nyilván az első videónál nem is ezt a tompaságot várnád, de mivel valóságból van rögzítve és rámodolva, így élethű....,de egyes autókhoz fanbázis mértékében adott esetben több hangmod is van.
[LINK]
[LINK]
+1 retro
[LINK]
+1 nem F1
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció