Menu
Bejelentették a Hearthstone következő kiegészítőjét
Szerző: xoki, 2017. július 07., hír

A Blizzard bejelentette a következő kiegészítőt a népszerű kártyajátékához. A Hearthstone következő kiegészítője, a Knights of the Frozen Throne Northrendbe visz bennünket, és a legutóbbi tartalommal ellentétben egyjátékos főellenségeket is tartalmaz majd, amely ingyenes lesz mindenki számára.

Az új kiegészítő összesen 135 új lapot hoz magával, amelyből egyelőre csak 5-öt láthattunk. Íme a leleplezés, amelyet Ben Brode és Jason Chayes a szokásos stílusukban mutattak be.

A bemutatott lapokból kettőn egy új kulcsszó fedezhető fel, a „Lifesteal”. A sebzés nagyságával megegyező életerőt tölt vissza minden lap, amelyen megtalálható a Lifesteal felirat. A második újdonság a „Hero” kártya lesz, amely aktiválása után hősünk kicserélődik, ezzel bónuszokhoz jutva és egy új egyedi képességre is szert téve.

A további kártyák leleplezése július 24-étől veszi kezdetét.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
MaximumGame avatar
1 éve | 2017. 07. 08. 06:40:40
#
Kéne bele DeadKnight, Monk, Démonhunter kaszt is :D mert így már unalmas :D
Flynian avatar
1 éve | 2017. 07. 08. 01:04:57
#
Fuldoklik már a játék...helyes :)
SCm_14 avatar
1 éve | 2017. 07. 12. 09:19:56
#
@Flynian: Hát én lennék az első aki örülne ha a Blizzard elvérezne, de belátom nem most lesz XD...Megvettem fölöslegesen a játékaikat, mert egyszerűen semmi újat nem hoznak, de nem csak hogy újat, de még el is rontanak mindentXD Diablo, WoW: Legion (7.0.3 óta nem játszottam, de akkor is dögunalom volt- a pvp horribilisen semmilyen élményt nem kínál wotlk-hoz képest), OW... legszívesebben visszakérném a pénzem :/ Mondjuk a Diabloval még semmi gond, 1 évet még egyszer se játszottam single játékkal :D Csak a seasonok...


Lite versions: