Bejelentették a Hearthstone következő kiegészítőjét

Szerző: xoki | 2017. July 07. | hír | 3 hozzászólás

A Blizzard bejelentette a következő kiegészítőt a népszerű kártyajátékához. A Hearthstone következő kiegészítője, a Knights of the Frozen Throne Northrendbe visz bennünket, és a legutóbbi tartalommal ellentétben egyjátékos főellenségeket is tartalmaz majd, amely ingyenes lesz mindenki számára.

Az új kiegészítő összesen 135 új lapot hoz magával, amelyből egyelőre csak 5-öt láthattunk. Íme a leleplezés, amelyet Ben Brode és Jason Chayes a szokásos stílusukban mutattak be.

A bemutatott lapokból kettőn egy új kulcsszó fedezhető fel, a „Lifesteal”. A sebzés nagyságával megegyező életerőt tölt vissza minden lap, amelyen megtalálható a Lifesteal felirat. A második újdonság a „Hero” kártya lesz, amely aktiválása után hősünk kicserélődik, ezzel bónuszokhoz jutva és egy új egyedi képességre is szert téve.

A további kártyák leleplezése július 24-étől veszi kezdetét.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Megjelenés: 2014. March 11. (PC)
Műfaj: Kártyajáték
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Kéne bele DeadKnight, Monk, Démonhunter kaszt is 😃 mert így már unalmas 😃
0
0
0
0
Flynian avatar
Fuldoklik már a játék...helyes 😀
0
0
0
0
💬 1
SCm_14 avatar
@Flynian: Hát én lennék az első aki örülne ha a Blizzard elvérezne, de belátom nem most lesz 😆...Megvettem fölöslegesen a játékaikat, mert egyszerűen semmi újat nem hoznak, de nem csak hogy újat, de még el is rontanak mindent😆 Diablo, WoW: Legion (7.0.3 óta nem játszottam, de akkor is dögunalom volt- a pvp horribilisen semmilyen élményt nem kínál wotlk-hoz képest), OW... legszívesebben visszakérném a pénzem :/ Mondjuk a Diabloval még semmi gond, 1 évet még egyszer se játszottam single játékkal 😃 Csak a seasonok...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció