Bejelentették a Dead Rising Deluxe Remastert

Szerző: xoki | 2024. June 30. | hír | 2 hozzászólás

Bármiféle pletyka vagy előzetes információ nélkül a Capcom sokak meglepetésére közzétette a Dead Rising Deluxe Remaster trailerét. A franchise első részének felújított változatáról van szó, amely eredetileg 2006-ban jelent meg Xbox 360-ra.

Az újgenerációs platformokra érkező Dead Rising Deluxe Remaster több mint egy remaster, hiszen a látvány jelentős átalakításon esett át. A főszereplő, Frank West megújult kinézete azonban nem biztos, hogy mindenkinek elnyeri majd a tetszését, illetve a megváltoztatott szinkronhang miatt is sokan panaszkodnak.

A széria utolsó darabja, a Dead Rising 4 még 2016 decemberében vált elérhetővé, szóval mindenképpen jó látni, hogy ismételten foglalkoznak a franchise-zal. A Dead Rising 5-ön a Capcom Vancouver dolgozott 2016 és 2018 között, de sajnos a projektbe fektetett 40 millió dollár ellenére is elkaszálták a játékot.

A Capcom valószínűleg az idén érkező Dead Rising Deluxe Remaster fogadtatása után fogja eldönteni, hogy van-e igény a régóta várt folytatás elkészítésére.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Valszeg azért nem derült ki róla korábban semmisem mert a kutyát nem érdekelte :D
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Ez már inkább egy remake-nek tekinthető
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció