Bejelentették a Dangerous Driving 2-t

Szerző: xoki | 2020. February 21. | hír | 2 hozzászólás

A Three Fields Entertainment bejelentette, hogy hamarosan folytatást kap a tavaly megjelent Dangerous Driving című versenyjátékuk. Az első rész sok szempontból a Burnout szériára emlékeztette a játékosokat, de igazából ez egyáltalán nem meglepő, mivel a Three Fields Entertainment csapatában sok olyan fejlesztő is jelen van, akik régebben azon a szérián dolgoztak.

A Dangerous Driving 2 még az idén megjelenik, és az eddigi információmorzsák alapján nagyon úgy tűnik, hogy egy Burnout Paradise stílusú játékra számíthatunk. Az első rész egy lineáris játék volt, de a folytatás már nyílt világú lesz. A játékosok részt vehetnek majd különböző eseményeken az AI ellen, illetve osztott képernyő mellett vagy online is játszhatnak. Természetesen ez azt jelenti, hogy különböző online játékmódokat is kapunk.

A Dangerous Driving 2 a tervek szerint 2020 ünnepi szezonjában fog megjelenni PC-re, PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra.

Dangerous Driving 2
Dangerous Driving 2
Dangerous Driving 2
Megjelenés: TBA
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Three Fields Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
djsiegfried avatar
Eleg xarul tortek az autok egy Burnout szellemi utodhoz kepest a Dangerous Drivingban...
0
0
0
0
no avatar
Első része érdekes egy játék volt, biztos el lehetett vele szórakozni egy darabig, de engem nem igazán fogott meg videók alapján. A második részével lehet teszek majd egy próbát.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció