Bejelentették a Company of Heroes 3-at

Szerző: Pafry | 2021. July 13. | hír | 8 hozzászólás

Látványos trailerrel robbant be ma kora este a Relic Entertainment egyik legismertebb sorozatának következő felvonása, a Company of Heroes harmadik része. Az első rész még 2006-ban, a második pedig 2013-ban érkezett meg, így ezek sikerére való tekintettel már valóban időszerű is volt egy folytatás.

A harmadik rész a második világháborún belül két kampányt vonultat fel, az egyik az olasz fronton játszódik, a másik pedig Észak-Afrikában. A fejlesztők visszanyúlnak az első rész alapjaihoz, azonban egy jóval modernebb, kiforrottabb játékmenetet ígérnek, sok-sok új ötlettel fűszerezve, ezt már valamennyire át is adja a frissen megjelent játékmenet-videó is.

A Company of Heroes 3 megjelenése sajnos még eléggé odébb van, ugyanis nagyjából 2022 végén számolnak a piacra dobásával, viszont már most lehet regisztrálni tesztelőnek a pre-alfa változathoz, ezt itt tudjátok megtenni.

Company of Heroes 3
Company of Heroes 3
Company of Heroes 3
Megjelenés: 2023. February 23. (PC)
Műfaj: Akció, Stratégia, RTS
Fejlesztő: Relic Entertainment
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Azért ennél jobb trailert várnék egy ilyen kaliberü játéktól. Mint a csipet csapat, akik könnyűszerrel legyőzik a buta gonoszt. Értem, hogy az olasz hadsereg nem épp a legjobb, de azért na. A horogkereszt megjelenítésétől újabban meg félnek mint a tűztől?
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@SuperPuma: A horogkeresztet én sem értem... ami megtörtént az megtörtént... lehet utálni őket de a dolgon már nem változtat semmit... de ezt nem így látja pár ember, pedig így van... ez csak egy szimbólum... bezzeg a német iskolákba a mai napig istenítik hitlert (ezt egy német kolegám mondta, hogy még mindig, sőt! 1995 óta mégjobban látszik az iskolákba a megkülönböztetés külföldi vs német gyerekek közt...) és egy szimbólum miatt sírnak? Szánalmas nép
Mellesleg a második rész nekem nem annyira jött át, remélem ez jobb lesz
0
0
0
0
bigfooot avatar
@bukta2: Istenítik? Ez nekem új, azt hallottam hogy a nacionalizmust csírájában kiolik azóta a németek ők és a 2006 vb is sokan rosszul lettek a sok német zászló láttán
0
0
0
0
bukta2 avatar
@bigfooot: Hát, lehet hogy nem minden iskolában, de a legtöbbnél jelen van a dolog, azt mondta hogy régen mikor még ő járt iskolába akkor nem volt ez, de van 2 fia is, és náluk azt mondta észrevette ezt...mondott egy példát : külföldiek itt a németek meg a másik oldalon voltak az osztályban... azért ez elég kiábrándító szerintem
0
0
0
0
santakigyo avatar
@bukta2: Az igazi németek alapból tahó parasztok.(persze van kivétel)
Eléggé bevegyültek, Hitler bácsi biztos forog a sírjában, de ez csak mutogatás a világnak kifelé. Aki hoszabb időt dolgozott/élt kinnt az tapasztalt már pár dolgot ha nyitott szemmel járt.
Ezek ellenére az egyik legjobb ország ahol érdemes lenne élni.
0
0
0
0
Fishman avatar
Ez a game borítani fog ha megjelenik 2022-ben 😀
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Mocskos szép egy trailere van.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció