Battlefield 5: elkaszálták az 5v5 játékmódot

Szerző: xoki | 2019. August 25. | hír | 4 hozzászólás

Az EA weboldalán közzétett bejegyzésben a DICE elárulta, hogy törölték a Battlefield 5-höz tervezett 5v5 játékmódot, hogy a fejlesztők fontosabb dolgokra tudjanak fókuszálni.

Ryan Mcarthur vezető producer szerint a játékmód elkaszálása egy nagyon nehéz döntés volt, de egyben szükséges is annak érdekében, hogy a hibák kijavítására és az új tartalmak gyorsabb ütemezésére tudjanak koncentrálni. Annak érdekében tehát, hogy a játékosok által hiányolt tartalmak elkészülhessenek, valamint javuljon maga a játékélmény, kénytelenek voltak végleg félretenni a kompetitív 5v5 játékmódot.

A Battlefield mindig a nagy területekről, nagy csatákról, az ideillő járművekről és fegyverekről volt híres, ezért igazából furcsa is lett volna egy ilyen mód. Pont emiatt a fejlesztőknek sok időre lett volna szükségük, hogy kiegyensúlyozottra és egyben érdekesre csiszolhassák a játékmódot. A végső céljaik közé tartozott az esport versenyek bevezetése is. A rengeteg játékost felölelő játékmódok pedig nem felelnek meg erre a célra, és úgy tűnik, egy ideig most félre is tették az ehhez kapcsolódó terveiket, viszont nem mondtak le róla teljesen.

A DICE bejegyzésében részletesebb információkat is találhattok a fentiekről, valamint a hamarosan érkező új tartalmakról is olvashattok néhány érdekességet.

Battlefield 5
Battlefield 5
Battlefield 5
Megjelenés: 2018. November 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GD_josh_hun avatar
Már a BF1-hez is ígérték, de nem emlékszem, hogy bekerült volna 😕
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Oké, tudom hogy nem egy ARMA, de azért legalább a fejlesztők ne asszisztáljanak már a fragKID-eknek a játék elkurvításához, mert 90%-ban sikerült már nélkülük is. Jó döntés, de az a "nem mondtak le róla" nem hangzik jól. Ha ennyire esportolni akar a dice, dobjanak össze valami mást, más néven.
0
0
0
0
vyne avatar
Nem is kellett ez nekunk.. 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció