Battlefield 1: már több mint 21 millióan játszottak vele

Szerző: xoki | 2017. July 30. | hír | 3 hozzászólás

Az EA pénzügyi jelentésében elárulta, hogy a Battlefield 1 játékosainak száma átlépte a 21 milliót, amely azt jelenti, hogy május óta 2 millióval többen fogtak neki a háborús FPS-nek.

Novemberben fog megjelenni az In the Name of the Tsar kiegészítő, amely az egyik legtartalmasabb élményt nyújtja majd. A DLC-ről a közeledő Gamescom idején fognak többet elárulni.
A Battlefield 1 hamarosan csatlakozik az Origin Access kínálatához is, így az előfizetők ingyenesen játszhatnak majd vele. A Titanfall 2 augusztus 1-től szintén bővíteni fogja az Origin Access játékok listáját.

A Battlefield 1 remek értékeléseket kapott, ezért nem meglepő a 21 millió játékos, ellenben a folyamatosan egy időben játszó játékosok száma nem ismert, így nem lehet tudni, mennyi aktív játékossal is rendelkezik az FPS.

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1
Megjelenés: 2016. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaTpr0F avatar
Jah, 21M játszottak vele. Ebben gondolom minden benne van, az origin access is. Az hogy mennyien játszák már egy másik kérdés. Én veterán BF-es vagyok, 2 hónapnál tovább nem tudott lekötni. Röhejesen kevés benne a tartalom. Játékmenet faék egyszerű és kb. annyi skill-t igényel, hogy még egy jobb képességű óvodás is benne lehet a top 5-ben. Az első BF amiben nem kell az irányzékot használni, mert pontosabb a fegyver csípőből tüzelve.
0
0
0
0
TechZs avatar
"folyamatosan egy időben játszó játékosok száma nem ismert"...
Khm...Khm
https://battlefieldtracker.com/bf1/insights/population
(Bár nem hivatalos,de ismert..)-Csak viccelek... 😃
0
0
0
0
💬 1
Fukoshi avatar
@TechZs: Azért szomorú látni hogy a kezdeti 560k helyett 181k van "csak"
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció